13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv: 18 victime, internate în spitalele din străinătate, trei în...

Incendiul din Colectiv: 18 victime, internate în spitalele din străinătate, trei în spitalele din Bucureşti

În spitalele din ţară şi din străinătate mai sunt, în prezent, internaţi, 21 de răniți în incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucureştean Colectiv, potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sănătăţii, pe site-ul instituţiei.

Astfel, în spitalele din Bucureşti mai sunt internate trei victime, dintre care o persoană este în stare critică. Doi dintre pacienţi sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, iar a treia persoană se află la Spitalul CC Iliescu.

În spitalele din străinătate mai sunt internate 18 victime, iar alte două persoane se află în tratament ambulatoriu. Astfel, în Israel mai este internată o persoană, în stare stabilă. În Austria, Germania, Olanda sunt internate câte două persoane, în Marea Britanie – trei persoane, iar în Belgia mai sunt internate opt persoane.

Până în prezent, au fost externate 78 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. 39 de persoane au fost transferate în spitale din străinătate.

În urma incendiului din data de 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața  63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă