8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiul de la hala de producție din Galați a fost localizat. 80...

Incendiul de la hala de producție din Galați a fost localizat. 80 de pompieri s-au luptat cu flăcările toată noaptea

Incendiul izbucnit luni seara la o hală de producție hârtie și mase plastice din Galați a fost localizat, marți dimineață, după ce 80 de pompieri au lucrat toată noaptea, a anunțat IGSU.

În acest moment, nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la vecinătăți. Peste 80 de pompieri cu 16 autospeciale au acționat pentru stingerea incendiului. În cursul serii de luni au fost suplimentate forțele de la fața locului cu 3 autospeciale de la ISU Brăila și o autospecială de la ISU Vrancea.

"În acest moment se lucrează pentru lichidarea focarelor existente pe amplasament. Incendiul este localizat, fără a mai exista posibilitatea de extindere la vecinătăți. Se acționează cu apă de la înălțime, întrucât elementele de construcție sunt instabile'', precizează comunicatul IGSU.

Incendiul a izbucnit luni seara la o hală de producție situată în bariera Traian de la ieșirea din municipiul Galați. Ulterior, focul s-a extins la un restaurant învecinat, afectând acoperișul imobilului.

Nu au fost persoane evacuate deoarece, la acel moment, nu se afla nimeni în interiorul restaurantului, dar au fost scoase mai multe bunuri.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă