14.4 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăSpecialFătuloiu: Nu sunt cumătrul lui Şoric

Fătuloiu: Nu sunt cumătrul lui Şoric

Secretarul de stat Dan Fătuloiu a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, că nu este cumătrul şefului IJP Neamţ, Aurelian Şoric, şi că nici nu a petrecut vreo vacanţă în străinătate alături de acesta, negând astfel informaţiile vehiculate de presa centrală, potrivit NewsIn.

„L-am întâlnit o singură dată pe Şoric, în Kosovo. Nu am nici o relaţie de rudenie cu el şi nici cu altcineva din minister. Şi dacă ar fi aşa, ce? E cumva o crimă să fii naşul cuiva?”, a precizat secretarul de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Fătuloiu a negat, de asemenea, că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, ar fi solicitat verificarea informaţiei privind presupusa relaţie de cumetrie.

Secretarul de stat a mai spus că vehicularea acestui gen de informaţii despre el sunt urmarea acţiunilor pe care le-a declanşat contra economiei subterane, cu referire la reţinerea omului de afaceri Cătălin Chelu, care i-ar fi oferit mită pentru a-l ajuta în mai multe dosare.

Evenimentul Zilei a scris, în ediţia de sâmbătă, că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a cerut declanşarea unor verificări după ce a primit o informare potrivit căreia secretarul de stat Dan Fătuloiu ar fi cumătrul şefului IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, conform unor surse din serviciile secrete.

Adevărul a relatat despre acelaşi Şoric că se lăuda cum că nu i se poate întâmpla nimic, pentru că şi-a petrecut două vacanţe în străinătate cu Dan Fătuloiu. Este vorba despre două excursii, în Egipt şi Antalia, iar informaţia a fost furnizată de Constantin Nechita, fost membru al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Neamţ.

Ministrul Traian Igaş a dispus, miercuri, declanşarea cercetării prealabile faţă de comisarul şef de poliţie Aurelian Şoric, pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională ale acestuia.

Cele mai citite

Peste 200 de produse de parfumerie, îmbrăcăminte, încălțăminte și de marochinărie contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au descoperit peste 200 de produse de parfumerie, îmbrăcăminte, încălțăminte și articole de marochinărie, care sunt suspectate a fi...

Liviu Alexa: Milioane de euro pentru judecătorii CCR: privilegii speciale și pensii uriașe din banii românilor

Jurnalistul Liviu Alexa dezvăluie cum membrii Curții Constituționale, în frunte cu președintele Marian Enache, încasează sume colosale din cumularea indemnizațiilor și pensiilor speciale,...

Australia ar putea să se rupă de monarhia britanică. Regele Charles al III-lea: Decizia aparține poporului

Regele Charles al III-lea a declarat că este dreptul poporului australian să decidă dacă Australia va rămâne o monarhie constituțională sau se va transforma...
Ultima oră
Pe aceeași temă