26 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialDeținutul care a evadat de la Jilava a fost găsit ÎNJUNGHIAT în...

Deținutul care a evadat de la Jilava a fost găsit ÎNJUNGHIAT în abdomen

Deţinutul de la Jilava care a evadat, miercuri dimineaţă, a fost găsit, în jurul orei 18.30, fiind înjunghiat în abdomen, potrivit reprezentanţilor închisorii, relatează Mediafax.

Deţinutul, pe nume Dumitru Daniel Sandu, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de o echipă mixtă, formată din angajaţi ai Poliţiei Oraşului Măgurele şi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, în holul unui bloc din localitatea Măgurele, judeţul Ilfov.

Citește și: Mobilizare pentru capturarea unui deţinut evadat de la Jilava

Întrucât el prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului, a fost solicitată intervenţia unui echipaj SMURD Bucureşti. Pentru investigaşii şi îngrijiri medicale de specialitate, deţinutul a fost prezentat, sub escortă, la un spital din reţeaua publică de sănătate, urmând ca organele abilitate sa elucideze cauzele producerii acestui eveniment.

Dumitru Daniel Sandu a părăsit, miercuri, în jurul orei 11.00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Bucureşti Jilava. El este condamnat definitiv la 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru furt calificat, pedeapsă pe care o executa în regim semideschis.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele în care a evadat Sandu.

Cele mai citite

Cum să folosești jucăriile logice pentru a dezvolta răbdarea și perseverența la copii? 

Intră în universul fascinant al jucăriilor logice și descoperă cum acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți răbdarea și perseverența la copii! Vei afla...

Bayern Munchen accelerează negocierile pentru prelungirea contractului lui Jamal Musiala!

Bayern Munchen a intensificat discuțiile privind prelungirea contractului lui Jamal Musiala, considerat succesorul lui Thomas Muller și unul dintre cei mai promițători tineri jucători...

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la China Open!

Ana Bogdan, locul 120 WTA, a fost eliminată de Sofia Kenin în primul tur al turneului China Open și a ajuns la a treia...
Ultima oră
Pe aceeași temă