21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCluj: Anchetă la un lac transformat în patinoar, după ce mai multe...

Cluj: Anchetă la un lac transformat în patinoar, după ce mai multe persoane au căzut

Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă, după ce mai multe persoane din municipiul Gherla, între care şi o fetiţă de şase ani, au căzut în apa unui lac transformat în patinoar, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc vineri seară, la patinoarul din Gherla, amenajat pe un lac, după ce gheaţa de la mal s-a spart.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine este vinovat de producerea incidentului.

"Poliţiştii fac verificări pentru a se identifica circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul şi pentru a se stabili dacă se întrunesc elementele constitutive ale vreunei fapte penale", a declarat Simona Vîrci.

Contactat de MEDIAFAX, primarul municipiului Gherla, Marius Călin Sabo, a declarat că în zona în care gheaţa s-a rupt apa are o adâncime de 30-40 de centimetri.

"Acolo apa are 30-40 de centimetri, noi nu putem stăvili dorinţa unor copii de a patina şi nu au răbdare ca apa să îngheţe la mal", a spus Marius Călin Sabo.

În urma incidentului, patinoarul a fost închis, iar persoanelor care au cumpărat bilete li s-a returnat contravaloarea acestora. De asemenea, nu au fost depuse plângeri în acest caz şi nu a fost solicitată intervenţia Ambulanţei.

Primarul din Gherla a refuzat să precizeze de ce oamenilor care au intrat pe patinoar vineri seară li s-au dat bilete, deşi apa nu era îngheţată suficient.

Regia care administrează patinoarul din Gherla se află în subordinea primăriei.

Cele mai citite

S-a găsit soluția ca platforma X să reînceapă să funcționeze în Brazilia

Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, trebuie să achite o ultimă amendă în valoare de 10 milioane de Reais (aproximativ 1,9...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

S-a găsit soluția ca platforma X să reînceapă să funcționeze în Brazilia

Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, trebuie să achite o ultimă amendă în valoare de 10 milioane de Reais (aproximativ 1,9...
Ultima oră
Pe aceeași temă