19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCFR Călători anulează peste 80 de trenuri de Paşte

CFR Călători anulează peste 80 de trenuri de Paşte

CFR Călători anunţă că, în perioada 23, 24 şi 25 aprilie peste 80 de trenuri de pe mai multe regionale din ţară vor fi anulate deoarece traficul de călători se va diminua, iar opt trenuri vor fi introduse suplimentar pe regionalele Iaşi, Suceava şi Galaţi, potrivit NewsIn.

CFR Călători informează că, în perioada 22 – 25 aprilie 2010, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de călători estimat cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, în programul de circulaţie se vor efectua unele modificări.

Astfel, pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate relaţii, vor circula suplimentar un număr de opt trenuri, iar pentru cele mai solicitate destinaţii din ţară, trenurile de călători vor fi suplimentate cu peste 40 vagoane.

Totodată, precizează CFR Călători, în zilele de 23, 24 şi 25 aprilie, când traficul de călători se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum şi unele trenuri personale regionale, acestea din urmă fiind comunicate la nivel local.

De asemenea, în perioada 21 – 26 aprilie, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu un număr de peste 40 de vagoane, pe cele mai importante relaţii: cu plecare din/către Bucureşti Nord către/din Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa.

„Pentru a evita aglomeraţiile de la casele de bilete din ajunul sărbătorilor, CFR recomandă călătorilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea se pot cumpăra cu anticipaţie beneficiind de o reducere între 5-13%, pentru orice destinaţii şi ranguri de tren de la: toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), de la automatele de vânzare din staţiile CFR şi de la terminalele de plăţi electronice Zebrapay”, recomandă CFR Călători.

Călătorii care locuiesc în Bucureşti în cartierele Colentina, Tei şi Pantelimon îşi pot procura cu uşurinţă bilete din punctul de vânzare situat în Carrefour Colentina. De asemenea, se pot cumpăra bilete şi din agenţiile de cartier Berceni şi Titan.

Cele mai citite

Guvernul dă undă verde noilor reglementări pentru emitenții de instrumente financiare

Noul cadru legislativ oferă protecție și încredere investitorilor și facilitează accesul la capital pentru companii Proiectul a fost elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară și...

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă