27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialCel mai mare targ de joburi din transport si logistica la TransLogistica...

Cel mai mare targ de joburi din transport si logistica la TransLogistica EXPO Sambata 14 octombrie, Pavilionul C5, Romexpo (P)

TransLogistica EXPO va organiza Târgul de Joburi si Cariere, sâmbată, 14 octombrie, începând cu ora 10, în pavilionul expozițional C5 de la Romexpo.

Sute de joburi din transport si logistică prezentate de companii de renume din industrie, precum: Cargo Partener, Romfracht Group, Unicom Group, Grup Feroviar Roman, Ortec CEE, Delamode Romania, Transferoviar Group, ODS Optical Disc Solutions,Vetro DESIGN SRL, Har Transit, KLG Europe Logistics, EVW Holding asteaptă a fi ocupate de cei în căutarea unui loc de muncă.

Sunt invitați atât cei care au o calificare cât și cei care doresc a se specializa în meserii ca: șofer, șef depozit, stivuitorist, inginer, mecanic, conductor locomotivă, personal navigant, etc.

În deschiderea Târgului de Joburi organizăm deja tradiționala masă rotundă CARIERE IN LOGISTICĂ, masa rotunda care se bucura de un deosebit interes din partea universităților/școlilor profesionale/școli de calificare-recalificare, a studenților și a managerilor de resurse umane din companiile expozante și care are ca obiectiv găsirea metodelor și căilor de formare astfel încât pregătirea studenților să se suprapună necesităților angajatorilor din industrie.

La discuții participă reprezentanți ai universităților: Universitatea Politehnica București, Academia de Studii Economice București, Universitatea din Pitești, Universitatea „Artifex” București, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiești.

Sunt prezente centrele de formare profesională: Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviara, Fundaţia Academia de Transport Intern şi Internaţional, Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internațional, Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere.

Participarea la dezbateri este GRATUITĂ, accesul făcându-se pe baza INVITAȚIEI de SPECIALIST, pe care o puteti solicita de pe site: https://www.translogistica.ro/invitation.

 

TransLogistica EXPO, 12-14 octombrie, cel mai amplu eveniment de transport si logistică din România, a ajuns la editia a 3-a. Pe lângă Târgul de Joburi si Cariere expoziția mai gazduiște evenimentele Romania HUB Logistic, TransLogistica CONNECT, Forumul IT & GREN Logistica, Concursul Cel mai bun STIVUITORIST  și GALA TransLogistica.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.translogistica.ro sau la telefon 0740227448. 

Cele mai citite

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă