10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialCăutat de poliție, Ioan Neculaie a fost prins la vamă în timp...

Căutat de poliție, Ioan Neculaie a fost prins la vamă în timp ce voia să fugă

Omul de afaceri Ioan Neculaie, care are de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a fost prins la vama Giurgiu în această dimineaţă, anunţă Poliţia Braşov.

Fostul patron al FC Braşov era căutat de joi după-amiază pentru a fi dus în arestul poliţiei Braşov, după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a fost căutat, joi, de poliţişti, pentru a fi condus în arestul Poliţiei, dar omul de afaceri a fost de negăsit.

Poliţiştii de la investigaţii criminale din Giurgiu l-au găsit, în noaptea de joi spre vineri, încercând să treacă graniţa.

Fostul finanţator al lui FC Braşov a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi minuţiilor.

Ioan Neculaie va fi închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile maşinii sale, nervos pe şoferul său.

Pe lângă sentinţa de doi ani, Ioan Neculaie este obligat să achite şi suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecată.

Ioan Neculaie deţine fabrica de autocamionae Roman S.A. În urmă cu doi ani a renunţat la echipa de fotbal FC Braşov, pe care o finanţa din 1999. În 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la suma de 80-82 milioane de euro.

Cele mai citite

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...

ANAF a publicat noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile

ANAF a publicat miercuri Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile. Potrivit sursei citate, contribuabilii care obțin venituri...
Ultima oră
Pe aceeași temă