16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialCătălin Prisacariu: Dorneanu este un ticălos. Vrea să-și apere pielea. Școala securistă...

Cătălin Prisacariu: Dorneanu este un ticălos. Vrea să-și apere pielea. Școala securistă l-a învățat că oportunismul este esențial

Directorul editorial al ziarului România Liberă, Sabin Orcan, alături de invtații săi, jurnaliștii Cătălin Prisacariu, Mihai Duță și Mircea Marian, au analizat interviul acordat de președintele CCR, Valer Dorneanu, la postul B1 TV, în care judecătorul consituțional a afirmat, referindu-se la dosarul în care Liviu Dragnea e acuzat că ar fi determinat angajarea a două persoane la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, că "nu a fost săvârșită nicio faptă de corupție, fiind vorba doar de abuz în serviciu".

"Urmărind acest interviu, am avut senzația că urmăresc un președinte al CCR, ușor pensionar", a declarat jurnalistul Sabin Orcan.

Redactorul-șef adjunct al ziarului RL, Cătălin Prisacariu susține că Valer Dorneanu este un oportunist care vrea să-și apere pielea. "Este de cea mai joasă speță pentru că școala securistă l-a învățat că oportunismul în viață este esențial. El a decis să dea un mesaj ca să-și apere pielea și să-l apere pe Dragnea. Suntem foarte aproape de bătălia finală, este un semnal pntru justiție".

Având în vedere acastă situație, jurnalistul Mircea Marian subliniază că dacă Dragnea va scăpa de acuzațiile din dosar, "această piatră de moară care îl mai ține sub control, situația va deveni extrem de gravă".





Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a acordat un interviu postului de televiziune B1. La un moment dat, chiar la începutul interviului, președintele CCR este întrebat de reporter despre dosarul Dragnea. Valer Dorneanu a întrerupt reporterul și a continuat: „…dosarul în care e acuzat că a angajat niște persoane la… Păi ce, asta-i corupție? Ăsta-i abuz în serviciu“.

Judecătorul constituțional Valer Dorneanu a făcut această afirmație într-un interviu televizat, referindu-se la dosarul în care Liviu Dragnea e acuzat că ar fi determinat angajarea a două persoane la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. În realitate, acestea ar fi lucrat chiar pentru Dragnea, la sediul PSD Teleorman, deși erau plătite din banii statului.

 

 

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă