21 C
București
marți, 15 octombrie 2024
AcasăSpecialBerbecaru: Patricia Vizitiu are o fractură nazală

Berbecaru: Patricia Vizitiu are o fractură nazală

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, după victoria din meciul cu Itxako Navarra, scor 30-22, că interul Patricia Vizitiu a suferit o fractură nazală şi încă nu se ştie cât va dura recuperarea sportivei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vizitiu s-a accidentat la una din ultimele faze ale meciului cu Itxako. După ce a marcat ultimul gol al campioanei României, ea a fost lovită de portarul advers şi a fost transportată la Spaitalul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

„Are o fractură nazală, nu se ştie cu exactitate care este perioada de recuperare. Vom afla mai multe mâine (n.r. – luni), când Vizitiu va fi cu lotul naţional la vizita medicală. Am vorbit cu ea, îşi doreşte foarte mult să meargă la turneul final al Campionatului Mondial. Probabil că va rata meciurile de la Trofeul Carpaţi, apoi se va găsi o soluţie pentru recuperarea rapidă a sa”, a declarat Petre Berbecaru.

Antrenorul Radu Voina este de părere că Vizitiu va avea nevoie de o recuperare de câteva săptămâni. „Nu ştiu exact care va fi verdictul medicilor. Probabil că va avea nevoie de o recuperare de câteva săptămâni. Se întâmplă şi asemenea necazuri în cariera de sportiv. Din păcate, accidentarea Patriciei vine într-un moment prost, când lotul se reuneşte pentru Trofeul Carpaţi şi pentru pregătirea turneului final al mondialelor. Sper să se găsească o soluţie, poate o mască, nu ştiu ce să spun, aşteptăm verdictul medicilor”, a adăugat Voina.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia spaniolă Itxako Navarra, scor 30-22 (11-13), în ultimul meci din grupa D preliminară a Ligii Campionilor, calificându-se în faza următoare de pe primul loc.

Tragerea la sorţi a grupelor principale va avea loc în 15 noiembrie.

Rezultatele obţinute de Oltchim în grupa D sunt următoarele: Buxtehuder SV – Oltchim 20-24, Oltchim – Dinamo Volgograd 31-26, Itxako – Oltchim 22-25, Dinamo Volgograd – Oltchim 34-30, Oltchim – Buxtehuder SV 28-22 şi Oltchim – Itxako 30-22.

Faza principală se va derula cu două grupe a câte patru echipe, între 4 februarie-11 martie 2012, semifinalele programate în dublă manşă eliminatorie (31 martie-1 aprilie turul, 7-8 aprilie returul) şi finala, în 5-6 mai, respectiv 12-13 mai.

Obiectivul campioanei României este jucarea finalei Ligii Campionilor.

Cele mai citite

Manchester United a întrerupt colaborarea cu Sir Alex Ferguson după 40 de ani!

Sir Alex Ferguson, figura iconică a clubului Manchester United, a fost recent informat că colaborarea sa cu echipa în rolul de ambasador va fi...

Ford Otosan Craiova deschide comenzile pentru E-Tourneo Courier, versiunea electrică a modelului de pasageri

Ford Otosan Craiova a început să accepte comenzi pentru Ford E-Tourneo Courier, varianta electrică a modelului comercial de pasageri. Producția acestui model va demara...

SUA sunt îngrijorate de manevrele Chinei de lângă Taiwan

Statele Unite şi-au exprimat luni îngrijorarea cu privire la noul val de manevre militare chineze din apropierea Taiwanului, subliniind că aceste exerciţii "nejustificate" ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă