Antena 3 atacă SUA la fel ca Vocea Rusiei

de Andrei Mărgăritescu , 02 iulie 2014 - stire actualizata la ora 17:34, 02 iulie 2014
Antena 3 atacă SUA la fel ca Vocea Rusiei

Echipa condusă de Mihai Gâdea a lansat marţi seara acuzaţii pe placul Kremlinului la adresa Statelor Unite ale Americii, potrivit cărora oficialii de la Washington s-ar implica în politica internă a României. Atacul Antenei 3 a venit la câteva ore după relansarea procesului în care Dan Voiculescu a fost condamnat deja la cinci ani de închisoare cu executare, pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

„Documentele publicate de Wikileaks dovedesc că ambasadorii SUA s-au implicat în politica de stat a României în sensul numirii în funcţii cheie doar a acelor români fără nici o competenţă, dar care permiteau SUA să deţină pârghiile controlului absolut în statul român în scopul satisfacerii intereselor americane în zonă”, se arăta într-un material difuzat marţi seara pe postul controlat de Voiculescu.

Dincolo de această coincidenţă, interesantă este şi similitudinea dintre perspectiva prezentată de Antena 3 şi cea livrată, din 2012 încoace, de Vocea Rusiei, organ oficial al Kremlinului. Iată doar două mostre de pe postul moscovit: „Justiţia din România este subordonată unei linii de comandă politică autohtonă, numită de Washington la putere. Prin intermediul căreia Occidentul a dictat până acum Justiţiei române, deciziile pe care le-a dorit. Iar SUA şi Occidentul în general, nu au niciun interes să-şi taie singure craca de sub picioare...”.

Sau: „Cât priveşte planul extern, amestecul brutal în afacerile interne ale Bucureştiului din partea unor ţări vest-europene, în primul rând Germania, şi a Statelor Unite, i-au adus acestui actor - uneori la propriu, după cum poate să plângă! - al scenei politice dâmboviţene titlul îngrozitor de „guvernator” al României, ceea ce spune totul şi despre el, şi despre starea în care a adus ţara...”.

Comentarii

 • R.

  03 iulie 2014 17:05

  rodeti-va ungjile basistilor.muriti de ciuda.o sa cada mafiotul asta in toamna,a furat tot,sunt oameni care nu au ce manca,mergeti la sate si vedeti ce este acolo.au fost cazuri cand au murit de foame.suntem cea mai saraca tara din europa,dupa moldova,suntem vai de capul nostru din cauza chirului.niciodata in romania nu a mai fost asa rau.macar psd ne-a mai pus la salarii,ei mai fac ceva.huooooo basescu,huoooo basistilor huoooo usa.muriti in chinuri mancati de cancer

  raspunde comentariului
 • mircea badea

  03 iulie 2014 16:29

  Vladut ,te-a aruncat mumata-n closet la latrina 3 si facusi gura mare.

  raspunde comentariului
 • Vladut

  03 iulie 2014 15:08

  Pai au dreptate toti si voi si Vocea Rusiei si A3 si uichilic!Problema e cum iesim din asta cum scapam de chiorul cel ***** si slugile americane ?care nu rapoteaza ce trebuie in SUA ci ce vor...

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  03 iulie 2014 11:46

  Sa lauzi când e de laudat, sa critici si sa ataci, atunci când e cazul. Nu va suparati, s-au intamplat prea multe interventii nelalocul lor, din directia aia. Spre exemplu, un diplomat poate sugera, poate bate saua, in nici un caz nu poate aparea si da lectii, plin de aroganta, ca un nesimtit. S-ar putea sa constate, cu reala surprindere, ca nu suntem nici atat de prosti, nici atat de nescolarizati cum ne crede el. Asemenea atitudini fac o treaba mai murdara si mai abjecta decat ar putea-o face o intreaga armata de agenti secreti inamici. Daca, din directia aia, se va continua pe aceiasi linie si cu aceleasi metode, prejudiciile vor fi ireparabile. SUA au nevoie de o junta nelegitima la putere in Romania, ori de un aliat ? Ar fi bine sa se decida repejor.

  raspunde comentariului
 • Ezechiel

  03 iulie 2014 11:41

  Pai.....si nu-i asa ? "ambasadorii SUA s-au implicat în politica de stat a României în sensul numirii în funcii cheie doar a acelor români fără nici o competenă, dar care permiteau SUA să deină pârghiile controlului absolut în statul român "Toata lumea stie ca-i asa . Daca voi negatzi asta va discreditatzi certo !

  raspunde comentariului
 • tepes

  03 iulie 2014 10:10

  Domnule Margaritescu si care este atacul de care vorbesti?Stirea nu este o noutate, este un adevar, si o stie toata lumea doar trebuie sa privesti nu sa si gindesti.

  raspunde comentariului
 • lidia stanescu

  03 iulie 2014 9:11

  Poporul roman si-a dorit intotdeauna o apropiere fata de America.Am dorit sa avem si noi democratia si bogatia americanilor. Singuri, nu suntem in stare nici de una, nici de alta. Noi , ca tara , trebuie sa fim supravegheati pt a face ceea ce trebuie in beneficiul tuturor nu cum doresc guvernantii numai in beneficiul grupurilor de interese. Nu America este dusmanul nostrum ci proprii guvernanti.Justitia s-ar putea sa-si faca treaba si Voiculescu sa-si piarda din putere si bani. De aceea Antena 3 devine isterica. Averea lui Voiculescu a fost dobandita pe cai ilicite despre care aflam de la alte posturi tv.

  raspunde comentariului
 • cal batran

  03 iulie 2014 9:04

  Stie cineva, cand am fost noi cu adevarat stapani in tara noastra, de-a lungul zbuciumatei noastre istorii?

  raspunde comentariului
 • quitmonty1

  03 iulie 2014 8:58

  Daca Romania ar revenii iarasi sub tutela Ruseasca , pe multi ar raspopi acest arhanghel al dreptatiinumit Antena 3. Intotdeauna tarile mici fara putere cum de fapt este si Romania care de fapt este puternica numai dpdv verbal, se afiliaza unei puteri.

  raspunde comentariului
 • Victor

  03 iulie 2014 8:56

  Varanul merge la puscarie. Speram sa crape tot acolo.

  raspunde comentariului
 • roman

  03 iulie 2014 8:16

  de data asta Antenele au dreptate. Amestecul in politica interna a Romaniei a unor state cica prietene e evidenta si de loc buna!

  raspunde comentariului
 • niculae florian

  03 iulie 2014 7:55

  pe cine deranjeaza adevarul ?

  raspunde comentariului
 • Danila

  03 iulie 2014 6:07

  Cand votul va fi obligatoriu,nenea Sam nu va mai putea sa-si faca mendrele prin Romania. Vad ca ii cam supara adevarul pe unii-pupincoristi de bishnitzar de TroCoceni si ii dau cu bau baul cu rusii eta vraja netiniaet !

  raspunde comentariului
  • niculae florian

   03 iulie 2014 7:57

   votul obligatoriu o prostie din partea PSD- ului vor pierde alegerilecei care vor fi obligati sa mearga la vot vor vota contra lor

   raspunde comentariului
 • Cristi

  03 iulie 2014 3:04

  Ma aflu in US si am contact cu medii bine informate care din pacate confirma ideile lansate de Antena 3. De aici de sub aripa closhcai, se vede mult mai clar unde da ea cu ciocul. Dominatia mondiala nu este doar o ipoteza ci un deziderat. Si nici un drum spre culmi inalte nu este drept- adica pt realizarea unui asemenea deziderat indraznetz, minciuna si falsa aparentza sunt unelte utile. Arogantza agresiva a US este bine cunoscuta si putin populara aici la ei acasa.

  raspunde comentariului
 • ARHIMEDES

  02 iulie 2014 23:40

  Tocmai ati descoperit apa calda. Toata lumea stie ca Antena 3 este numai o anexa a Vocii Rusiei si GRIVCO o agentura rusa de destabilizare a tarii.

  raspunde comentariului
 • irlanda

  02 iulie 2014 21:57

  Jigodii comuniste . jeguri penale . ce-i de l-a haznaua 3 .

  raspunde comentariului
 • Trahanache

  02 iulie 2014 20:42

  CNA ar trebui inlocuit cu DNA! OTV a fost inchisa pentru fapte mult mai putin grave comparativ cu ce emite Haznaua 3!

  raspunde comentariului
 • livia

  02 iulie 2014 20:10

  baseascu !! demisia !!!

  raspunde comentariului
  • MEDICUL de GARDA

   02 iulie 2014 23:43

   Noi te-am invatat ca numele dusmanului numarul unu al Romaniei este Voiculescu, dar in monomania ta patologica repetitiva, scrii mereu alte nume. Deci inca odata Ponta-Demisia ! ia sa te vedem

   raspunde comentariului
  • Gargantua

   02 iulie 2014 22:28

   Livia, du-te de fă pipi. Precis te chinuie vezica!

   raspunde comentariului
  • Gargantua

   02 iulie 2014 22:28

   Livia, du-te de fă pipi. Precis te chinuie vezica!

   raspunde comentariului
  • Gargantua

   02 iulie 2014 22:28

   Livia, du-te de fă pipi. Precis te chinuie vezica!

   raspunde comentariului
  • Gargantua

   02 iulie 2014 22:27

   Livia, du-te de fă pipi. Precis te chinuie vezica!

   raspunde comentariului
 • Ion

  02 iulie 2014 17:59

  Dan Voiculescu este colaboratorul KGB Nr. 1 in Romania !Slabirea Statului de Drept si sublimarea Democratiei prin coruptia organizata de Dan Voiculescu in Parlamentul Romaniei precum si propaganda frauduloasa a organizatiei de desinformare Antena 3 dau indici clare .Antena 3 Inculpatul KGB Dan Voiculescu este vocea minciuni care ataca in permanent DNA, ANI,SRI , UE, SUA si Magistrati incoruptibili , care la randul lor combat coruptia epidemica din Institutile Statului Roman .Pana cand ???

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  02 iulie 2014 17:46

  CARE COMENTARIU CA NU A APARUT. PROBABIL NU MAI APARE. O ZI BUNA ROMANIA LIBERA

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  02 iulie 2014 17:44

  DA SI CARE ESTESURPRIZA--FELIX IMPREUNA CU PARTIDUL RUS--PSD ATACA DE 25 DE ANI STATUL SI INDEPENDENTA ROMANIEI. TREBUI SA FITIORBI SA NU VEDETI. .TOATE ACTIUNILE LUI PONTA-PSD SUNT PTR DISTRUGEREA INFRASTRUCTURII TARI DE APARARE-MILITARA-SRI-TRANSPORTURI-COMERT -FINANZE SI PUNEREA EI LA PICIOARELE RUSIEI.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design