15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialActrița Alice Caracostea a murit, la vârsta de 49 de ani

Actrița Alice Caracostea a murit, la vârsta de 49 de ani

Actrița Alice Caracostea a murit la vârsta de 49 de ani, a anunțat, duminică, Teatrul Național București (TNB), pe pagina oficială de Facebook.

„Cu tristețe și durere anunțăm trecerea în galeria nemuritoare a actorilor care ne-au părăsit a colegei noastre Alice Caracostea, o actriță minunată, care s-a dăruit scenei și care a încântat publicul în numeroase spectacole ale TNB. Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să o aibă în pază", se arată pe pagina de Facebook a Teatrului Național București.

Alice Caracostea s-a născut în 28 octombrie 1967. În 1994, ea a absolvit Academia de Teatru și Film din București, la clasa profesorilor Dem Radulescu și Dinu Manolache. A jucat sub bagheta unor regizori consacrați, precum Victor Ioan Frunză, Gelu Colceag, Ion Cojar și Dinu Cernescu.

Cele mai citite

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

România are nevoie de o nouă generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, consideră rectorul SNSPA

România trebuie "să investească încredere într-o nouă generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental", consideră profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...

Klaus Iohannis și Joe Biden vor continua dialogul privind candidatura primului la șefia NATO

Președintele Klaus Iohannis și președintele american Joe Biden au decis să continue dialogul privind candidatura șefului statului român la funcția de secretar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă