17.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialEşti student şi pasionat de IT? Vezi cine îţi oferă un stagiu...

Eşti student şi pasionat de IT? Vezi cine îţi oferă un stagiu de practică

Studenţii de la facultăţile tehnice din România pot aplica pentru un stagiu de practică la Intel România Software Development Center (IRSDC).

Compania le oferă studenţilor pasionaţi de tehnologiile software şi hardware nouă poziţii de stagiar, care se vor desfăşura pe perioada verii.

Stagiile se adresează studenţilor din anii 1, 2 şi 3 de la facultăţile de Automatică şi Calculatoare, Cibernetică şi Matematică-Informatică.

Domeniile vizate de stagii sunt dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto şi pe Tizen, dar şi stagii pe zona de High Performance Computing, Perceptual Computing sau Cloud Computing, potrivit reprezentanţilor companiei.

Cum aplici şi care sunt criteriile de eligibilitate

Studenţii care doresc să aplice pentru unul din cele nouă stagii îşi pot trimite CV-ul accesând site-ul companiei până pe data de 13 mai.

După perioada de înscriere, studenţii vor participa la o sesiune de interviuri.

Stagiul de practică se va derula în perioada 10 iunie – 10 septembrie şi, pe lângă lucrul efectiv la proiecte alături de specialiştii din cadrul Intel, studenţii vor participa la o serie de cursuri, ateliere de lucru şi activităţi de team-building.

În prezent, 20% dintre angajaţii Intel Romania Software Development Center sunt stagiari.

Pe lângă stagiile de practică, Intel derulează un program de burse pentru studenţi şi organizează şi susţine competiţii studenţeşti de programare paralelă şi în domeniul Open Source, cursuri şi workshop-uri cu studenţii.

Citeşte şi: FOTO. O companie IT din China a investit în România. De ce au ales chinezii ţara noastră

 

Cele mai citite

De ce Donald Trump vrea să amenințe Iranul cu „distrugerea”

Donald Trump a declarat miercuri că ar trebui să ameninţe Iranul cu "distrugerea" dacă această ţară ar ataca un candidat la alegerile americane, declaraţie...

Macron cere restrângerea dreptului de veto în Consiliul de Securitate al ONU doar pentru „crime în masă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri la Naţiunile Unite "limitarea" dreptului de veto în Consiliul de Securitate în cazuri de "crime în masă",...

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...
Ultima oră
Pe aceeași temă