16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialŞofer prins cu 208 km/h pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Şofer prins cu 208 km/h pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Un şofer a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins de poliţişti, joi, conducând cu 208 kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Piteşti, informează Mediafax.

Un alt şofer a fost surprins de radarele poliţiei conducând cu 187 de kilometri la oră, şi acestuia fiindu-i suspendat permisul auto.

Cei doi şoferi au fost depistaţi în cadrul unei acţiuni derulate de Secţia de Poliţie Autostrăzi, în decurs de trei ore, se arată într-un comunicat de presă de joi al Poliţiei Române.

Poliţiştii organizează acţiunea pe autostrăzi pe o perioadă de mai multe zile, pentru a contribui la reducerea numărului de accidente şi respectarea normelor rutiere pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii sunt folosite mai multe radare „în cascadă”, printre care şi sistemele de măsurare a vitezei de tip TRU-CAM, ce măsoară viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser.

În primele ore ale acţiunii au fost constatate 62 de abateri de la normele rutiere, fiind depistaţi 49 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă