Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Rectorul ASE: Pandemia ne-a arătat că nu ne mai putem baza pe importuri

Autoritățile trebuie să ofere în cel mai scurt timp normele privind cazarea în căminele studențești, în contextul pandemiei de coronavirus, susține rectorul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, Nicolae Istudor.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2020 - 18:58

Într-un interviu acordat cotidianului național “România liberă”, rectorul ASE spune că unii studenți ar putea rămâne fără cazare, deși au fost înscriși în cămin, dacă autoritățile impun reducerea numărului de persoane într-o cameră.

O soluție, în acest caz, ar putea fi decontarea banilor de cazare pentru studenți, dar acest lucru implică un contract cu proprietarul.

Conducerea ASE a gândit trei scenarii pentru viitorul an universitar.

Nicolae Istudor susține că mediul economic din România ar fi trebuit să înțeleagă, din experiența pandemiei de coronavirus, că nu se mai poate baza pe importuri, impunându-se necesitatea de a produce totul în țară, măștile sanitare fiind cel mai bun exemplu.

În premieră, în acest an, admiterea în ASE s-a desfășurat exclusiv online.

Comentarii