16.2 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒTechBฤƒsescu i-a propus lui Blaga fuziunea PDL cu PMP

Bฤƒsescu i-a propus lui Blaga fuziunea PDL cu PMP

Preศ™edintele Traian Bฤƒsescu a declarat, duminicฤƒ, cฤƒ i-a propus liderului PDL, Vasile Blaga, la sfârศ™itul lui 2013, o fuziune a democrat-liberalilor cu Partidul Miศ™carea Popularฤƒ, informeazฤƒ Agerpres. Liderul PDL i-a cerut sฤƒ discute dupฤƒ alegerile europarlamentare.

"Eu l-am prevenit pe Vasile Blaga încฤƒ de la sfârศ™itul anului trecut, l-am chemat la mine. I-am spus: 'Vasile, mai bine ar fi sฤƒ te gândeศ™ti sฤƒ faceศ›i o fuziune cu PMP-ul ฤƒsta încฤƒ neînregistrat.' A spus: 'Nu, discutฤƒm dupฤƒ europarlamentare'. Foarte bine, Vasile. Du-ศ›i crucea atunci ศ™i dฤƒ perspective partidului. Elena Udrea s-a dus de trei ori la el pe acelaศ™i subiect. A refuzat orice discuศ›ie cu privire la o fuziune între cele douฤƒ partide. Acum PMP ce trebuie sฤƒ facฤƒ, sฤƒ spunฤƒ: 'Vasile Blaga, ia ศ™i bruma asta de electorat pe care o avem noi ca sฤƒ nu se supere Vasile Blaga?'", a afirmat Bฤƒsescu, duminicฤƒ, la Digi 24.

El a arฤƒtat cฤƒ ศ™i-ar dori ca PMP sฤƒ fie un partid nou care în 2016 sฤƒ se batฤƒ pentru câศ™tigarea alegerilor parlamentare.

"Dupฤƒ ce îmi termin mandatul, cu certitudine o sฤƒ fiu un consultant activ al acestui partid pentru a-ศ™i atinge obiectivul: un scor de circa 30% în 2016. Eu voi face acest lucru pentru cฤƒ oamenii care sunt aici îศ™i asumฤƒ continuarea proiectele mele pe care nu le-am terminat", a subliniat ศ™eful statului.

Întrebat ce înศ›elege prin consultant activ la PMP, Bฤƒsescu a rฤƒspuns: "Îi voi susศ›ine public, le voi transfera experienศ›a mea nu numai în politicฤƒ, dar experienศ›a mea despre statul român. E o avere sฤƒ ศ™tii despre statul român câte ศ™tie preศ™edintele României".

Cele mai citite

Primฤƒria Capitalei a luat o amendฤƒ de 100000 lei de la Garda de Mediu

Primฤƒria Capitalei a fost amendatฤƒ de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru nerealizarea mฤƒsurilor de reducere a concentraศ›iilor de poluanศ›i atmosferici stabilite...

Predicศ›iile supercomputerului pentru preliminariile CM 2026! Romรขnia รฎn urna a doua valoricฤƒ?

Participarea echipei naศ›ionale a Romรขniei la Cupa Mondialฤƒ din 2026 reprezintฤƒ principalul obiectiv al selecศ›ionerului Mircea Lucescu, care mizeazฤƒ pe o tragere la sorศ›i...

Gigi Becali a declarat cฤƒ-l aศ™teaptฤƒ pe Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunศ›at public cฤƒ รฎl aศ™teaptฤƒ pe Nicolae Stanciu sฤƒ revinฤƒ la echipฤƒ din iarnฤƒ, dupฤƒ ce internaศ›ionalul romรขn ศ™i-a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ