9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialEureka Poker Tour, cu Daniel Negreanu

Eureka Poker Tour, cu Daniel Negreanu

Bucureștiul găzduiește de ieri până pe 22 mai  Eureka Poker Tour, un festival de poker de şapte zile.

Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), aduce în România, petru prima dată în istoria sa de şase ani, un festival de poker care are loc în București în perioada 16 – 22 mai 2016, la Hotel Intercontinental. Turneul este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker.

Unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume sunt așteptați să participe la Evenimentul Principal, printre aceștia numărându-se și Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro. Daniel Negreanu este jucătorul cu cele mai mari câștiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari, şase brăţări WSOP, iar în 2014 a fost invitat în compania selectă a Poker Hall of Fame.

Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee – de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Pentru mai multe informații, accesați: http://www.eurekapokertour.com 

Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), este un circuit de turnee de poker care a oferit, din 2010, un total 11,8 milioane de euro în premii. PokerFest este operatorul român de festivaluri de poker.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă