Ciocolata de casă cu portocale este delicioasă şi se pregăteşte uşor, cu patru ingrediente la îndemână, potrivit reţetei sugerate de allrecipes.com.
Ingrediente
- 500 g de ciocolată
- 400 ml de lapte condensat
Citeşte şi: Reţetă rapidă: Prăjiură cu ciocolată şi blat din biscuiţi săraţi
- 100 g de migdale mărunţite
- două linguriţe coajă de portocală rasă
Mod de pregătire
Se acoperă o tavă de 20 x 20 cm cu hârtie pergament.
Se topeşte ciocolata în laptele condensat. Se amestecă până când se formează o pastă fină.
Apoi, se adaugă migdalele şi coaja rasă de portocale şi se amestecă.
Se toarnă ciocolata topită în tava pregătită. Se lasă la răcit timp de două ore sau până când se întăreşte.
Apoi, se taie în bucăţi pătrate.
Se păstrează în frigider, acoperite cu folie alimentară.