14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Familia Regală britanică a publicat imaginile OFICIALE de la botezul prinţesei...

FOTO. Familia Regală britanică a publicat imaginile OFICIALE de la botezul prinţesei Charlotte. Cum a fost surprins prinţul George

Familia Regală britanică a publicat fotografiile oficiale de la botezul fiicei prințului William și a soției sale, ducesa de Cambridge, prințesa Charlotte. Imaginile au fost suprinse de fotograful preferat al prinţesei Diana, Mario Testino. Într-una din cele patru imagini publicate, prinţul George este surprins în braţele tatălui său, prinţul William, trăgându-se de o şuviţă de păr.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile oficiale de la botezul prințesei Charlotte, fiica prințului William și a soției sale, ducesa de Cambridge.

Prinţesa Charlotte a fost botezată, duminică, de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, în Biserica St Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, cu apă din râul Iordan.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Primele imagini de la botezul prințesei CHARLOTTE a Marii Britanii

Prințesa a fost îmbrăcată cu o copie făcută manual a rochiei de dantelă Honiton și satin alb pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria la botezul ei, în anul 1841. Replica a fost comandată de Regina Elisabeta a II-a după botezul nepoatei sale, fiica prințului Edward, Lady Louise Windsor, și a fost realizată de croitoreasa Majestății Sale, Angela Kelly, potrivit site-ului oficial al Casei Regale britanice.

Citeşte şi: VIDEO + FOTO. Cum a fost prezentă prinţesa Diana la botezul nepoatei ei, prinţesa Charlotte

La ceremonia privată au fost prezenți străbunicii prințesei, Regina, în vârstă de 89 de ani, și soțul său, prințul Philip, de 94 de ani, dar și bunicul patern, prințul Charles, și soția sa, Camilla.

Citește și: Prințesa Charlotte va fi botezată cu cea mai sfântă apă de pe Pământ. Ce pericole sunt trecute cu vederea

Printre invitați au figurat și bunicii din partea mamei, Carole și Michael Middleton, precum și fratele și sora lui Kate, Pippa și James.

Prințul Harry, unchiul prințesei Charlotte, nu a fost prezent, pentru că se află într-o călătorie de trei luni în Africa.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă