Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi facilități anunțate de Google Assistant

Conducătorii auto vor putea realiza anumite acțiuni atunci când se află la volan fără a li se mai distrage atenția de la drum.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2020 - 10:09

Google Assistant promite o mai bună interacțiune a utilizatorilor, mai ales atunci când aceștia conduc un autoturism, printr-un nou mod dedicat ghidării auto pe baza comenzilor vocale.

Noul mod auto oferă funcții folosite în mod frecvent de conducătorii auto, precum redarea muzicii, ghidarea auto, accesul facil la servicii precum mesaje și apeluri.

Suportul pentru aplicații de podcast-uri este o altă opțiune Google Assistant promisă în viitorul apropiat. Utilizatorii vor putea să-și aleagă aplicația preferată de podcast din pagina de configurare a aplicației prin folosirea de comenzi vocale ce vor permite căutarea sau redarea podcast-urilor în diverse aplicații de streaming.

Comentarii