Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

GALERIE FOTO: Primul site din lume a împlinit 30 de ani. Cum a evoluat până în prezent

Symbolics.com a împlinit pe 15 martie 30 de ani. Este primul site din lume care s-a înregistrat pe domeniul .com. Pentru a celebra trei decenii de existență pe internet, site-ul are ca deschidere un timelaps grafic cu tot felul de tipologii de construcții, de la cărămidă, beton armat, structuri pe lemn până la clădiri din oțel și sticlă.

Share

Bogdan Daradan 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2015 - 16:55
Symbolics.com a împlinit pe 15 martie 30 de ani. Este primul site din lume care s-a înregistrat pe domeniul .com. Pentru a celebra trei decenii de existență pe internet, site-ul are ca deschidere un timelaps grafic cu tot felul de tipologii de construcții, de la cărămidă, beton armat, structuri pe lemn până la clădiri din oțel și sticlă.

Compania care l-a înregistrat există și astăzi și are sediul în Dallas, statul Texas și are ca domeniu de activitate servicii de mentenanță IT.

În prezent, compania americană oferă servicii de tip Data center, servere personalizate, management hardware și software, analiză și design hardware și software, management de tip MetaData și analize pentru integrare de date.

În prezent, la nivel mondial există în lume peste 190 de milioane de site-uri înregistrate pe domeniul .com.

CITEȘTE ȘI: Google a cumpărat domeniul .how

Potrivit unui studiu întocmit de firma de cercetare on-line InternetWorldStats, în noiembrie 2007 rata de penetrare a Internetului în România a atins nivelul de 31,4 % din totalul populației, iar numărul de conexiuni broadband era de 1.769.300.

CITEȘTE ȘI: Google a cumpărat cu 25 milioane de dolari domeniul .app

Citește totul despre:

Comentarii

loading...