Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO&FOTO: XEROX Phaser, o gamă de multifuncționale care printează de pe orice dispozitiv

Xerox Phaser 6020 şi Phaser 6022 sunt două multifuncţionale laser color A4, cu conectivitate wireless şi soluţii complete de imprimare mobilă. Cu ajutorul lor poți tipări de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv mobil precum smartphone-ur,tablete sau ultrabook-uri.

Share

Bogdan Daradan 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2015 - 13:46

Xerox Phaser 6020 şi Phaser 6022 sunt două multifuncţionale laser color A4, cu conectivitate wireless şi soluţii complete de imprimare mobilă. Cu ajutorul lor poți tipări de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv mobil precum smartphone-ur,tablete sau ultrabook-uri.

Mai mult, dacă în locul unde există imprimanta nu se află o rețea wireless funcțională, multifuncționalele sunt echipate și cu funcția versatilă Wi-Fi Direct ceea ce permite oricărui smartphone sau tablete să printeze în siguranță chiar dacă device-urile sunt echipate cu 3G.

Sistemul de imprimare este HI-Q LED, rezoluție 1200x2400 dpi.

Xerox Phaser 6022 asigură o viteză de imprimare de 18 pagini alb-negru sau color pe minut, iar Xerox Phaser 6020 și imprimă 10 pagini color pe minut şi 12 pagini alb-negru pe minut. Toate echipamentele produc prima pagină color în mai puţin de 19 secunde. Noua gamă de echipamente are o capacitate de alimentare cu hârtie de până la 150 de coli.

În plus, multifuncționalele încorporează programele Apple AirPrint și Google Cloud Print2 care fac posibilă imprimarea fără a mai fi necesară descărcarea și instalarea altor aplicații sau programe. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...