12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial10 jocuri video interesante pe care le așteptăm în 2014

10 jocuri video interesante pe care le așteptăm în 2014

După ingerarea un potop de informații despre sute de titluri de jocuri, tot ce pot să facă jucătorii este să aștepte. Ar putea dura chiar luni până la apariția lor. Uite o listă cu zece jocuri anunțate la Expoziția Electronic Entertainment (E3) care promit multe:

1. "Destiny"

Făcut de creatorii "Halo", "Destiny" pare să fie un pariu sigur anul acesta.

Cu o acţiune plasată cu 700 de ani în viitor, acest joc S.F de acţiune îţi taie respiraţia şi e de tip co-op, dar poţi juca şi în modul single player. Dezvoltatorul Bungie, îmbină cele două moduri cu succes într-o lume dinamică în care jucătorii salvează rasa umană.

2. "Batman: Arkham Knight"

Seria Arkham de jocuri Batman a fost printre cele mai bune jocuri cu super-eroi făcute pentru console, așa că speranțele sunt mari pentru acest ultim capitol. Luând în considerare ce a fost prezentat la E3, fanii ar trebui să fie fericiţi.

Jocul, plasat la un an după "Batman: Arkham City" din 2011, îl are ca erou principal pe alter ego-ul lui Bruce Wayne care trebuie să lupte împotriva Sperietoarei, care a reunit dușmanii Caped Crusader pentru a pune permanent capăt domniei lui Batman.

3. Call of Duty: Advanced Warfare

"Call of Duty" a fost întotdeauna o serie destul de sumbră, dar Advanced Warfare ar putea fi cea mai întunecată versiune de până acum.

Plasat în 2054, jocul este centrat pe corporaţii militare private care se luptă pentru cine dă mai mulţi bani. Kevin Spacey joacă rolul CEO-ului contractorului şef şi pare cu adevărat malefic în cadrele arătate până acum.

Dacă adaugi şi exoschelete, hoverbiciclete, roboţi şi tehnologii de acoperire şi toţi cei care aveau ceva de rău de spus despre "Call of Duty" vor fi reduşi la tăcere.

4. 'Amiibo'

"Amiibo" îi oferă lui Mario tratamentul Skylanders, dând posibilitatea jucătorilor de a creşte şi antrena personaje în joc şi oferindu-le copiilor şi colecţionarilor ceva palpabil şi în lumea reală.

5. 'Evolve'

Dezvoltatorul Turtle Rock Studios a arătat cu seriile "Left 4 Dead", că ştie cum să facă jocuri multiplayer, care plac tuturor, chiar și oamenilor cărora nu le plac jocuri multiplayer.

"Evolve" este urmatorul pas. Echipe de câte patru vânători încearcă să ucidă un monstru controlat de alți jucători. Este un hibrid, aflat la graniţa dintre un shooter, un joc S.F şi un joc de v-aţi ascunselea. (Apare pe 21 octombrie 2014)

6. 'No Man’s Sky'

Cel mai proeminent joc al celor de la Sony, prezentat în cadrul conerinţei de presă E3 nu a fost unul de franciză, nici foarte aşteptatul debut al noii generaţii de "Uncharted". În trailer pare că jocul îmbină zborul prin spaţiu cu lumi frumoase, unele dintre ele fiind ocupate de dinozauri. Dezvoltat de o echipă de doar patru oameni, "No Man's Sky" este un joc enorm în care fiecare jucător începe pe o lume unică, în cele din urmă explorând întreg Universul.

7. 'Assassin’s Creed: Unity'

Chiar dacă e o franciză anuală, "Assassin's Creed"-ul de anul acesta pare un nou început. Plasat în timpul Revoluţiei Franceze, jocul are funcţii de multiplayer co-op şi îţi permite să ataci Bastilia cu încă trei prieteni. Grafica este uimitoare, recreând Parisul până la cel mai mic detaliu. (Apare pe 28 octombrie)

8. 'Halo: The Master Chief Collection'

"Halo" este motivul pentru care consola Xbox a celor de la Microsoft's Xbox a avut succes, iar cum Halo 5 nu apare decât la anul, Microsoft se bazează pe nostalgie pentru a-şi ţine fanii satisfăcuţi.

Colecţia "Master Chief" include Halo: Combat Evolved (jocul original din 2002), Halo 2, Halo 3 şi Halo 4, cât şi o serie digitală supervizată de Ridley Scott. (Apare pe 11 noiembire)

9. 'Grim Fandango'

Cum poate ajunge un joc din 1998 pe o listă de jocuri din 2014? Dezvoltatorul său, Tim Schafer, a refăcut jocul pe care fanii îl cereau de ani de zile. Personajele cu adevărat amuzante, o poveste foarte bună şi un soundtrack care combină jazzul cu muzica internaţională de diverse stiluri fac ca acest joc clasic să fie încă relevant astăzi.

10. 'Oculus Rift/Project Morpheus'

Realitatea virtuală e din ce în ce mai promiţătoare, iar atât Sony, cât şi Oculus au avut multe de arătat anul acesta. Chiar dacă încă nu a fost stabilită nicio dată, jucătorii au aşteptat ore în şir pentru a le testa şi au ieşit zâmbitori. Chiar dacă platforma ta preferată este PC-ul (Oculus) sau PS4 (Sony), viitorul lumilor virtuale sună bine.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă