Canon C500 Mark II. O camera video completa

Canon este unul dintre cele mai respectate marci de camere din industrie. Brandul japonez de elita produce totul.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2020 - 16:55

Canon este unul dintre cele mai respectate marci de camere din industrie. Brandul japonez de elita produce totul. Fie ca vorbim de o camera compacta pentru fotografii pentru vacante, sau un DSLR prietenos pentru incepatori, un sistem axat pe video pentru YouTube si crearea de continut, sau poate o camera pentru filmarea unor evenimente importante din viata sau chiar o camera profesionala de varf, Canon ti le ofera pe toate.

Brandul este cel mai cunoscut pentru sistemele sale de lentile interschimbabile, Canon va ajuta sa alegeti tehnologia potrivita pentru nevoile dvs. Avand in vedere insa, oferta sa de produse, nu este intotdeauna usor de stiut care model de camera Canon va functiona cel mai bine pentru nevoile dvs., indiferent daca sunteti incepatori sau profesionisti sau daca sunteti in cautarea celei mai bune camere pentru filmat sau pentru fotografii.

Canon produce camere video HD profesionale, camere Cinema EOS cu obiectiv interschimbabil, camere video robotice, utilizate in toata lumea in productii de tip reality show, proiectoare video cu tehnologii unice si nu in ultimul rand obiective ENG si Cine. Aceste echipamente video ofera cea mai buna calitate a imaginii, gratie proiectarii de inalta precizie si cunostintelor acumulate in cei peste 50 de ani in avangarda industriei imaginii profesionale. Una din cele mai apreciate camere profesionale este Canon C500 Mark II.

Camera Canon EOS C500 Mark II 5.9K Full Frame face parte din gama Cinema EOS de camere video si este caracterizata de  senzorul CMOS full-frame si rezolutia efectiva de 18.69MP.  Este de mentionat ca acest senzor permite atat inregistrarea unei imagini full frame 5.9K, cat si imagini inregistrarte cu factori de crop pentru Super 35 si Super 16. Mai mult decat atat, C500 Mark II vine cu montura de obiective EF si are un sistem de montura interschimbabil. Acest lucru permite schimbarea monturii in una Locking EF sau PL pentru folosirea mai multor tipuri de obiective. Cat priveste senzorul, acesta are peste 15 stop-uri dynamic range si Dual Pixel Autofocus (DAF). De asemenea, camera foloseste un procesor DIG!C DV 7 pentru procesarea imaginilor.

Poate arata ca un C300 II Canon C500 Mk II, dar Canon C500 Mark II a fost complet reproiectat si se poate spune ca aceasta configuratie devine o camera video completa 4K cu captura Light RAW Cinema si este suficient de versatila pentru a fi folosita pentru Documentar, Actiune sau full Drama camera.

Comentarii