15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăTechAna Morodan și Alina Ceușan, prezente la Romanian Creative Week, între 2...

Ana Morodan și Alina Ceușan, prezente la Romanian Creative Week, între 2 și 6 iunie

Unii dintre cei mai populari influenceri din România, urmăriți în spațiul virtual de milioane de oameni, alături de talentați creatori de content pe TikTok vor participa la Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care se va desfășura la Iași în perioada 2-6 iunie 2021.

House of influencers, powered by Raiffeisen Bank este una dintre marile suprize pregătite de organizatori pentru cei care vor lua parte la festivalul creatorilor.

Astfel, cei care vor fi prezenți la zilele RCW, primul mare eveniment cu public organizat în acest an în capitala Moldovei, prin sprijinul Palas și al Primăriei Municipiului Iași, îi vor putea întâlni pe: Alina Ceușan, Ana Morodan, Carmen Grebenișan, Codrina Apostol, Cristina Stănciulescu, Diana Cosmin, Ileana Badiu, Ioana Grama, Lorena, Mimimp, Noemi Meilman, Ovidiu Mureșanu.

Influencerii care și-au anunțat prezența la Iași vor putea fi întâlniți la Romanian Fashion Week, Architecture, Moldova Film Festival, Musicalling, VegFest, Visual Arts, House of influencers, Creative extra, festivaluri superbe dedicate creativității și artei, găzduite de Romanian Creative Week.

Pe lângă momentele inedite în care publicul îi va putea întâlni, la pas prin oraș, pe musafirii speciali ai House of influencers, invitații au dezvăluit și câteva lucruri de pe agenda lor pregătită pentru Iași. Astfel, în zilele de 4 iunie (orele 12.00-14.00) și 6 iunie (orele 11.00-13.00), curtea interioară a Palatului Culturii va fi gazda House of influencers, powered by Raiffeisen Bank, un cadru perfect în care participanții la eveniment vor putea interacționa cu vedetele lor preferate.

Pasionații de comunicare și cei care vor să afle secretele creatorilor de content din online sunt așteptați, pe parcursul RCW, în colțul TikTok amplasat în Grădinile Palas, pentru challenge-urile zilei și multă distracție. TikTok este destinația de top pentru cele mai autentice și distractive videouri din online. 

În colțul TikTok de la Iași vor putea fi întâlniți: @luanacodreanu, @haykym, @ninjagirldraws, @anagum, @dan_cadar, @sensy, @bettyshor, @invidiu. 

„Misiunea noastră este să încurajăm creativitatea și să aducem fericire în viețile oamenilor, chiar și-n cele mai neplăcute timpuri. Și nu ne oprim aici, programul nostru #InvataPeTikTok promovează educația de toate felurile – știință, sport, artă sau chiar gătit”, transmit organizatorii.

Alina Ceușan este creator de conținut de top, antreprenor și una dintre cele mai relevante prezențe din online pe zona de fashion și beauty. Cu o comunitate de aproape 1 milion de followers pe Instagram, peste 300.000 de fani pe Facebook, peste 130.000 de subscriberi pe YouTube, Alina Ceușan a devenit în scurt timp un reper în onlineul din România.

Ana Morodan, celebritate, antreprenor și contesă digital, este unul din primele personaje care și-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotiva de imagine pentru business-urile ei. Contesa este printre foarte puținii «internet famous» care au reușit să își convertească celebritatea digitală în vedetă de televiziune.

Cele mai citite

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...

Gorghiu, la ortopedie, cu întinderi la limbă și creier, după ce s-a jucat cu limba română

Ilustrație: Marian Avramescu Ministra Justiției, Alina Gorghiu, o ia pe urmele marelui actor Florin Piersic, fiind nevoită să treacă pe la ortopedie. Aceasta, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă