Foto: prosport.ro

Voluntari – Viitorul Constanța: Remiza albă a marilor ocazii

FC Voluntari și Viitorul Constanța, echipele din fruntea clasamentului play-out în Liga Națională, au remizat fără goluri într-un meci deschis, plin de situații de gol și în care portarii au fost cei mai buni de pe teren.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.07.2020 - 09:14

FC Voluntari venea după cinci victorii consecutive și trei puncte cu Viitorul Constanța ar fi redus la patru lungimi distanța față de trupa lui Gheorghe Hagi. Hotărât să nu piardă, managerul tehnic al oaspeților a mizat pe atac total iar ritmul a fost alert, în ciuda gradelor multe din termometre. FC Voluntari a demonstrat încă o dată că are cea mai bună apărare din play-out și remiza albă a mulțumit două echipe scăpate de grijile retrogradării.

"Cred că am făcut un meci foarte bun, am dominat, mai ales în partea a doua, dar din păcate nu am reuşit victoria. Îmi place să câştig şi când începe meciul sunt conectat sută la sută. Meciul a fost echilibrat, ei sunt într-un moment bun.", a declarat Gheorghe Hagi la Digisport.

"Viitorul Constanța e o echipă puternică. Au avut posesia azi, au controlat în totalitate repriza a doua. Prima repriză a fost echilibrată, dar mă bucur pentru băieţi că au luat un punct, n-am pierdut împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Băieţii au avut spirit, dăruire, am stat bine tactic.”, a întors complimentele Mihai Teja, antrenorul celor de la FC Voluntari.

Comentarii