VIDEO. Zlatan Ibrahimovic se antrenează în Suedia

Starul Zlatan Ibrahimovic, de la AC Milan, se menţine în formă, pe durata suspendării campionatului italian de fotbal (Serie A,) prin participarea la antrenamentele clubului Hammarby din Stockholm, la care atacantul suedez deţine un pachet semnificativ de acţiuni.

Share

Rl online 0 comentarii

09.04.2020 - 21:16

Ziarul suedez Expressen a publicat un clip video cu Zlatan Ibrahimovic care se antrena alături de jucătorii de la Hammarby, iar preşedintele clubului suedez, Richard von Yxkull a confirmat la televiziunea naţională SVT că jucătorul a solicitat permisiunea de a veni la pregătire.

Nu se ştie cât timp se va antrena la Hammarby atacantul lui AC Milan, care din luna martie a revenit în Suedia, ca urmare a suspendării pe timp nedefinit a campionatului italian. Revenit pe 27 decembrie la AC Milan, unde a mai evoluat între 2010 şi 2012, Ibrahimovic a jucat 10 meciuri şi a marcat 4 goluri în toate competiţiile, până la suspendarea Serie A.

Restricţiile contra pandemiei de coronavirus sunt mai relaxate faţă ce celelalte ţări europene, iar deşi campionatul suedez a fost întrerupt, antrenamentele sunt permise.

Ibrahimovic, 38 ani, a stârnit furia fanilor lui Malmo FF, clubul său de debut, după ce s-a făcut public anunţul că a cumpărat 25% din acţiunile lui Hammarby spre sfârşitul anului trecut. Statuia sa din Malmo a fost vandalizat în mai multe rânduri.

Comentarii