FOTO: prosport.ro

Universitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova a învins Gaz Metan Mediaș cu 3 – 1 și rămâne pe locul 2 în Liga 1, la două puncte în spatele FCSB.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.12.2020 - 10:04

Universitatea Craiova și-a recăpătat gustul golurilor marcate în ultimul meci al etapei de Liga 1 pe care l-a disputat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Oltenii și-au făcut viața ușoară cu golul marcat la doar o sută de secunde de la startul partidei, șut Cicâldău din interiorul careului. Ofosu a adus liniștea până la pauză cu golul marcat în minutul 38.

Gaz Metan Mediaș a dat semne că poate reveni în joc cu golul înscris de Cardoso în minutul 50 dar opt minute mai târziu Bărbuț a refăcut diferența de două goluri ce se putea majora dacă mingea trimisă de Mamut nu lovea bara.

Universitatea Craiova marchează trei goluri în meciul cu Gaz Metan, tot atâtea cât reușise se înscrie în ultimele șase meciuri din Liga 1, disputate în lunile octombrie și noiembrie.

Pe primul loc în Liga 1 după disputarea a 12 etape rămâne FCSB, 30 puncte, urmată de Universitatea Craiova, 28 puncte, și CFR Cluj, 24 puncte.

Comentarii