21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova și-a recăpătat gustul golurilor marcate în ultimul meci al etapei de Liga 1 pe care l-a disputat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Oltenii și-au făcut viața ușoară cu golul marcat la doar o sută de secunde de la startul partidei, șut Cicâldău din interiorul careului. Ofosu a adus liniștea până la pauză cu golul marcat în minutul 38.

Gaz Metan Mediaș a dat semne că poate reveni în joc cu golul înscris de Cardoso în minutul 50 dar opt minute mai târziu Bărbuț a refăcut diferența de două goluri ce se putea majora dacă mingea trimisă de Mamut nu lovea bara.

Universitatea Craiova marchează trei goluri în meciul cu Gaz Metan, tot atâtea cât reușise se înscrie în ultimele șase meciuri din Liga 1, disputate în lunile octombrie și noiembrie.

Pe primul loc în Liga 1 după disputarea a 12 etape rămâne FCSB, 30 puncte, urmată de Universitatea Craiova, 28 puncte, și CFR Cluj, 24 puncte.

Cele mai citite

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă