16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportUn jucător de bază de la Real îl vede pe Lopetegui mai...

Un jucător de bază de la Real îl vede pe Lopetegui mai bun ca Zidane

”Pentru mine, el a fost cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Din păcate, a avut ghinionul să nu mai poată continua la echipă. I-am împărtăşit modul în care vedea fotbalul, modul în care discuta cu întreg lotul, faptul că era mereu aproape de jucători. Eu asta cred şi voi crede până va veni un alt antrenor mai bun ca el”, a spus Carvajal.

Real Madrid l-a demis pe Lopetegui la o zi după umilitoarea înfrângere suferită în faţa “eternei rivale” FC Barcelona (1-5), interimatul la conducerea tehnică urmând să fie asigurat de argentinianul Santiago Solari, cel care pregătea echipa secundă a clubului.

După doar 139 de zile în funcţie, Lopetegui a fost îndepărtat la capătul unei crize profunde de rezultate, Real suferind cinci înfrângeri în ultimele şapte meciuri disputate.

Lopetegui, fost selecţioner al Spaniei, a semnat un contract pe trei ani cu Real Madrid în această vară, acceptând să-l înlocuiască pe francezul Zinedine Zidane, cel care a cucerit Liga Campionilor cu clubul de pe Santiago Bernabeu în ultimele trei sezoane.

El este al 12 antrenor care a condus-o pe Real Madrid în 15 ani de preşedinţie a lui Florentino Perez, cel care l-a ales pe Santiago Solari să asigure interimatul.

Prin această demitere, Julen Lopetegui devine unul dintre cei mai efemeri antrenor din istoria recentă a lui Real, cu doar 14 meciuri conduse şi un bilanţ de 6 victorii, 2 egaluri şi 6 înfrângeri.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă