20.4 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSportUdrea: Dacฤƒ nu vor fura la referendum nu cred cฤƒ vor atinge...

Udrea: Dacฤƒ nu vor fura la referendum nu cred cฤƒ vor atinge pragul de prezenลฃฤƒ

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru Mediafax, cฤƒ prin hotฤƒrârea USL de comasare a referendumului pentru modificarea Constituลฃiei cu europarlamentarele premierul Victor Ponta „a gฤƒsit soluลฃia de a muta atenลฃia anunลฃând o altฤƒ împฤƒcare cu Crin Antonescu”.

De asemenea, Elena Udrea crede cฤƒ USL nu va reuลŸi la referendum sฤƒ atingฤƒ pragul necesar pentru prezenลฃฤƒ.

„Prin comasarea referendumului de modificare a Constituลฃiei cu europarlamentarele Victor Ponta reuลŸeลŸte dupฤƒ mine sฤƒ iasฤƒ din clinciul în care se afla de o lunฤƒ, a gฤƒsit soluลฃia de a muta atenลฃia anunลฃând o altฤƒ împฤƒcare cu Crin Antonescu, nu va fi ultima. Dacฤƒ nu vor fura la referendum nu cred cฤƒ vor atinge pragul necesar pentru prezenลฃฤƒ”, a precizat Elena Udrea.

În legฤƒturฤƒ cu faptul cฤƒ USL a decis ca prezidenลฃialele sฤƒ aibฤƒ loc cu 45 de zile înainte de expirarea actualului mandat, Udrea a spus cฤƒ „este o grabฤƒ” arฤƒtând cฤƒ dupฤƒ pฤƒrerea ei Crin Antonescu ลŸi-ar dori „dacฤƒ se poate în februarie” sฤƒ aibฤƒ loc alegerile prezidenลฃiale.

PreลŸedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupฤƒ ลŸedinลฃa USL, într-o conferinลฃฤƒ de presฤƒ susลฃinutฤƒ alฤƒturi de Victor Ponta, cฤƒ USL a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constituลฃiei odatฤƒ cu europarlamentarele.

„Decizia pe care noi am luat-o este de a organiza un referendum pentru modificarea Constituลฃiei odatฤƒ cu alegerile europarlamentare de la sfârลŸitul lunii mai”, a anunลฃat Antonescu.

El a menลฃionat cฤƒ pânฤƒ la sfârลŸitul lunii martie se aลŸteaptฤƒ cฤƒ ลŸi din partea Comisiei de la Veneลฃia sฤƒ existe un punct de vedere asupra proiectului în forma finalฤƒ.”

Cele mai citite

Preศ™edintele Biden ศ™i-a anulat รฎntรขlnirea de la Ramstein. Loviturฤƒ pentru sprijinul Ucrainei

Anularea cฤƒlฤƒtoriei spulberฤƒ speranศ›ele unui semnal puternic de sprijin al SUA pentru Ucraina Preศ™edintele american Joe Biden ศ™i-a anulat, marศ›i, cฤƒlฤƒtoriile รฎn Germania ศ™i Angola,...

Cum funcศ›ioneazฤƒ Sistemul Garanศ›ie-Returnare รฎn alte ศ›ฤƒri europene comparativ cu Romรขnia

Sistemul Garanศ›ie-Returnare (SGR) cรขศ™tigฤƒ tot mai mult teren รฎn Europa, pe mฤƒsurฤƒ ce statele membre ale Uniunii Europene fac eforturi pentru reducerea impactului asupra...

2025, un an plin de incertitudini economice: Inflaศ›ia, dobรขnzile ศ™i creศ™terea mondialฤƒ, sub semnul รฎntrebฤƒrii

Anul 2025 este privit cu precauศ›ie de experศ›i, care anticipeazฤƒ un climat economic marcat de incertitudini majore, potrivit concluziilor celei de-a 19-a ediศ›ii a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ