Credit foto: Profimedia Images

Turneul ATP de la Stuttgart va fi difuzat în exclusivitate pe canalele Look Sport

Canalele LookSport transmit în exclusivitate, în perioada 10 -13 iunie, turneul de la Stuttgart, prima competiție pe iarbă unde jucătorii încep pregătirea pentru următorul Grand Slam al anului, Wimbledon.

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2021 - 15:59

Canalele LookSport au pregătit iubitorilor de tenis o serie întreagă de meciuri de la Tennis Club Weissenhof din 10 iunie, începând cu ora 12.00 pe LookSport +, când se vor transmite optimile de finală, până pe 13 iunie, când se va difuza finala.


Turneul de la Stuttgart nu s-a desfășurat anul trecut și revine acum în calendarul ATP într-un moment în care pregătirile pentru iarbă sunt extrem de comprimate, în doar două săptămâni, din cauza deciziei celor de la Open-ul francez de a începe cu o săptămână mai târziu decât era programat inițial. Astfel, foarte mulți jucători ieșiți din turneul de la Roland Garros își vor dori să înceapă imediat pregătirile pentru iarbă, cel de la Suttgart fiind primul turneu pe iarbă în calendarul ATP. Pe tabloul de la Stuttgart se vor regăsi mulți jucători care deja nu mai evoluează la Paris, iar printre favoriții turneului sunt D. Shapovalov, Hubert Hurkacz, Felix Auger-Aliassime, Alex de Minaur, Nikoloz Basilashvili, urmând ca unii jucători să ceară wild-card-uri dacă nu continuă în a doua săptămână de la Roland Garros, cum este cazul lui Kei Nishikori, proaspăt ieșit de pe zgura pariziană.

  

Canalele LookSport îți dau o întâlnire de neratat cu mai mulți tenismeni din Top 50, în direct și în exclusivitate, de joi 10 iunie până duminică 13 iunie.

Citește totul despre:

Comentarii