19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportTrucuri surprinzătoare despre cum să câștigi la pariuri sportive

Trucuri surprinzătoare despre cum să câștigi la pariuri sportive

Câștigurile la pariuri sportive sunt un mit sau o realitate? Nu este deloc ușor să învingi casele de pariuri, dar în acest articol îți vom dezvălui câteva trucuri pentru a începe să câștigi bani din pariuri sportive.

Este posibil să câștigi bani plasând pariuri sportive? Este întrebarea pe care și-o pun majoritatea pariorilor online. Din păcate, nu este o întrebare la care se poate răspunde ușor.

Da, poți face bani din pariuri sportive, dar nu este ușor. Foarte puțini pariori au reușit să transforme pariurile într-o sursă de venit. Nu trebuie să uiți că joci împotriva unei case de pariuri care, de cele mai multe ori, are câștig de cauză.

Cu toate acestea, există o serie de trucuri pe care le poți pune în practică pentru a încerca să ai succes la pariuri. De asemenea, poți citi și Care este cea mai bună metodă să câștigi la pariuri sportive pentru a descoperi cum să ai parte de succes în acest domeniu.

În plus, trebuie să îți fie clar că este un drum foarte dificil și unul dintre factorii determinanți este șansa, deci niciunul dintre trucurile pe care le vei descoperi nu este infailibil, deși acestea au un procent foarte mare de eficacitate. La sfârșitul zilei, pariul 100%  sigur nu există.

Pariuri direcționale: profită de ocazie când apar

Există trenuri care trec numai o singură dată într-o viață, și asta se întâmplă cu pariurile direcționale. Cheia este ca probabilitatea implicită a cotelor oferite de pariuri să fie mai mică decât probabilitatea reală a rezultatului prezis, adică pariul să aibă valoare. Deși stabilesc o cotă înaintea începerii meciului, aceasta oscilează și de multe ori sunt forțate să o majoreze, ceea ce va crește șansele de reușită. Acest lucru se întâmplă atunci când în cazul unui pariu de 1X2 cota pentru echipa oaspete este de 2.0 (probabilitatea de 50%), dar crește la 2.2 (45%), deoarece pariorii aleg 1 sau X. Prin urmare, trebuie analizată evoluția cotelor.

Arbitrajul pariurilor: cel care caută găsește

Deși majoritatea caselor de pariuri oferă cote similare, uneori găsim diferențe mari și o situație dezechilibrată, unde găsim pariuri sigure. Este clar că niciun pariu nu va oferi cote pentru a pierde, dar dacă analizezi cotele diferitelor case de pariuri, este ușor de descoperit spread-ul negativ datorită ajustării cotelor. Astfel, făcând un pariu contradictoriu la două case de pariuri, vei vedea că, indiferent de cine câștigă, câștigătorul adevărat vei fi tu, deoarece câștigurile unei case de pariuri vor compensa banii pierduți la celălaltă casă de pariuri.

Cotele reduse nu sunt întotdeauna pariuri sigure

Legenda spune că, dacă există o cotă redusă, ai garantat câștigul, dar acest lucru nu este așa. De exemplu, cu o cotă de 1,05, de obicei în sporturi cum ar fi tenisul, posibilitatea de reușită este de 99,05%. Cu toate acestea, este un pariu fără valoare, care, de asemenea, nu te ajută să îmbunătățești cotele în jurul valorii de 1,5 și asta îți va pune în pericol bugetul. Dacă ești sigur de reușită investește în pariu mai mult decât ar trebui, punând în pericol un procent ridicat din buget pentru a obține profituri minime. Astfel de cote joase nu au valoare și nu te vor ajuta să câștigi bani din pariuri.

 Concentrează-ți impulsurile: analiza este cheia

Analiza este una dintre cheile pentru ca pariurile tale să fie unele de succes. Nu poți paria impulsiv, deși deseori instinctul asta te determină să faci. În spatele fiecărui pariu ar trebui să existe o analiză aprofundată a posibilităților și pronosticurilor legate de pariu. Trebuie să pariezi cu mintea limpede, așa că nu trebuie să joci atunci când ești emoționat, când starea de spirit nu este bună sau când te afli sub efectul alcoolului, pentru că în aceste cazuri nu vei putea analiza corect situația sau evalua riscurile. Dacă faci asta, ai toate șansele să pierzi.

De asemenea, este important să analizezi și la ce casă de pariuri să pariezi. Trebuie întotdeauna să pariezi la o casă de pariuri legală și care îți oferă numeroase beneficii. Din articolul Care este cea mai bună casă de pariuri online, poți afla la ce casă de pariuri merită să pariezi pentru a câștiga.

Specializează-te pe o piață

Trebuie să diversifici pariurile, deoarece astfel împarți riscul, dar te poți specializa într-un anumit sport sau piață. De exemplu, dacă îți place baschetul, te poți specializa în acest sport. Dacă îți place fotbalul, te poți specializa pe fotbal etc.

Cu câțiva ani în urmă ar fi fost foarte complicat, dar acum ai la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a te specializa în ce sport vrei. Cu cât te vei informa mai mult, cu atât îți va fi mai ușor să pariezi și vei avea la dispoziție mai multe opțiuni de pariere. Succes!

 

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă