21.2 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSportTextul motiunii, in Comitetul Executiv PSD de miercuri

Textul motiunii, in Comitetul Executiv PSD de miercuri

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca exista o decizie a Comitetului Executiv National al partidului privind depunerea unei motiuni de cenzura si ca, din acest punct de vedere, are o certitudine asupra introducerii acesteia bazata pe un document oficial, transmite Rompres.

Geoana a afirmat ca, la Comitetul Executiv National de miercurea viitoare, va fi prezentat textul final al documentului si vor fi evaluate "consecintele introducerii si trecerii prin Parlament a acestei motiuni".

"Am avut un vot al Comitetului Executiv National privind introducerea unei motiuni de cenzura si vom avea inca o decizie cu privire la finalitatea acestei motiuni. Decizia se va lua prin vot, ca de fiecare data, majoritatea isi va spune cuvantul si cu totii, conducerea partidului si cei care au votat impotriva, vor trebui sa se supuna acestei majoritati, fara ezitare si fara nici un fel de emotie suplimentara", a afirmat Geoana.

Intrebat daca isi va depune mandatul in situatia in care Comitetul Executiv nu va confirma prin vot depunerea motiunii de cenzura, Geoana a raspuns ca "intrebarea este simpatica, dar nu reflecta decizia unui organism democratic de partid". "Votul acela va determina democratic si colegial ce se va intampla si care va fi actiunea noastra in viitor. Toti colegii sunt obligati sa urmeze decizia pe care o luam prin vot la Comitetul Executiv National, fara exceptie si fara nici un fel de alt considerent", a spus Geoana.

Presedintele social-democrat a adaugat ca, in cadrul dezbaterilor de miercurea viitoare, pe langa prezentarea textului final al motiunii de cenzura care va determina, practic, pasii de urmat, va fi expus si rezultatul discutiilor purtate de PSD cu toate partidele.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Aderarea totală a României și Bulgariei în Schengen, prioritate la nivel declarativ, dar absentă din planul Ungariei     

Ungaria, care preia președinția Consiliului UE la 1 iulie, a promis că va lucra pentru intrarea Bulgariei și României în Schengen, aceasta fiind una...

Ultima zi de școală

Elevii vor intra de astăzi, după finalizarea cursurilor, în vacanţa de vară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Elevii din clasele a XII-a zi, a...

Crosul „Bucuria Alergării cu Invictus” – Ediția I

COMUNICAT DE PRESĂ Prima ediție a Crosului „Bucuria alergării cu Invictus", va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Municipal Vest...
Ultima oră
Pe aceeași temă