7.9 C
București
marți, 5 noiembrie 2024
AcasăSportTenisÎnfrângeri pe linie pentru jucătoarele din România la turneul WTA de la...

Înfrângeri pe linie pentru jucătoarele din România la turneul WTA de la Roma

Trei românce au fost eliminate în turul secund al turneului WTA de la Roma. Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia, a cincea favorită, cu 6-4, 3-6, 7-5. Irina Begu a pierdut cu chinezoaica Xiyu Wang, 6-4, 7-5, iar Gabriela Ruse a fost întrecută de brazilianca Beatriz Haddad Maia, a 12-a favorită, cu 6-2, 6-3.

Ana Bogdan (30 ani, 59 WTA) a fost aproape de o victorie de senzaţie, dar a pierdut în cele din urmă după două ore şi 25 de minute.

Garcia (29 ani, 5 WTA) a început cu break şi a controlat prima parte a setului de debut, dar românca a reuşit să egaleze la 4-4, însă a urmat un nou break al franţuzoaicei, care s-a impus cu 6-4 în primul act. Ana Bogdan a câştigat fără drept de apl setul secund, cu 6-3. Românca a avut 5-3 în setul decisiv, dar nu a reuşit să încheie conturile, Garcia revenind şi câştigând cu 7-5, după patru ghemuri consecutive.

Ana Bogdan s-a ales cu un cec de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA.

Tot joi, Irina Begu a fost învinsă în turul secund de chinezoaica Xiyu Wang, cu 6-4, 7-5, iar Gabriela Ruse a fost întrecută de brazilianca Beatriz Haddad Maia, a 12-a favorită, cu 6-2, 6-3.

Vineri, Sorana Cîrstea va juca în turul al doilea contra letonei Jelena Ostapenko.

La dublu, Ruse şi ucraineanca Marta Kostiuk vor juca în prima rundă contra perechii Tereza Mihalikova (Slovacia)/Alycia Parks (SUA), iar Monica Niculescu şi japoneza Makoto Ninomiya vor evolua împotriva cuplului Leylah Fernandez (Canada)/Taylor Townsend (SUA).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă