30.2 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
AcasฤƒSportTenisFondul Suveran Saudit continuฤƒ investiศ›iile รฎn tenis! PIF va sponsoriza ศ™i circuitul...

Fondul Suveran Saudit continuฤƒ investiศ›iile รฎn tenis! PIF va sponsoriza ศ™i circuitul feminin

Dupฤƒ ce รฎn luna februarie a รฎncheiat un parteneriat strategic cu circuitul masculin ATP, Fondul Suveran Saudit (PIF) va sponsoriza ศ™i WTA, circuitul profesionist feminin.

Cnform unui comunicat dat publicitฤƒลฃii luni de WTA, PIF devine partener al clasamentului mondial al jucฤƒtoarelor ลŸi va lucra cu forul feminin pentru a dezvolta iniลฃiativele existente, precum ลŸi cele viitoare pentru tinerele jucฤƒtoare.

Acest anunลฃ intervine la cรขteva luni dupฤƒ ce capitala Arabiei Saudite, Riad, a fost desemnatฤƒ sฤƒ gฤƒzduiascฤƒ Turneul Campioanelor de final de an รฎn perioada 2024-2026.

Dupฤƒ 2021, puternica monarhie din Golf a investit miliarde de dolari รฎn sportul mondial, inclusiv รฎn fotbal, cumpฤƒrรขnd clubul britanic Newcastle United sau รฎnfiinลฃรขnd circuitul de golf LIV, rivalul circuitului nord-american PGA.

De asemenea, Arabia Sauditฤƒ l-a numit รฎn ianuarie pe Rafael Nadal รฎn calitate de ambasador al Federaลฃiei saudite de tenis.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Proteste masive รฎn Israel: Nemulศ›umire faศ›ฤƒ de lipsa de acศ›iune a guvernului privind eliberarea ostaticilor

Pentru a doua noapte consecutivฤƒ, mii de israelieni au ieศ™it pe strฤƒzile marilor oraศ™e, exprimรขndu-ศ™i nemulศ›umirea faศ›ฤƒ de lipsa de acศ›iune a guvernului รฎn...

Din ciclul: โ€žDezlegare la meduzeโ€

Rareศ™ Bogdan: Da, am fost nevoiศ›i sฤƒ รฎnghiศ›im o meduzฤƒ. Source link

TAROM primeศ™te combustibil financiar ca sฤƒ zboare din nou

Fondul de rezervฤƒ al statului รฎศ™i deschide aripile, pentru ca TAROM sฤƒ poatฤƒ decola din datorii Bugetul Ministerului Transporturilor va fi suplimentat cu 60 milioane...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ