27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportTenisDjokovic, în „careul de ași” la Dubai

Djokovic, în „careul de ași” la Dubai

Tenismenul sârb Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Dubai, după ce a trecut în sferturi de polonezul Hubert Hurkacz, în două seturi, cu scorul de 6-3, 7-5.

Cotat cu prima șansă la câștigarea trofeului, Djokovic s-a impus lejer, în mai puţin de o oră şi jumătate, într-o partidă în care a reuşit 4 aşi, iar polonezul 7. Hurkacz câştigase săptămâna trecută turneul ATP de la Marsilia.

În penultimul act, liderul clasamentului ATP va juca împotriva rusului Daniil Medvedev, învingător împotriva croatului Borna Coric, în două seturi, 6-3, 6-2.

Novak Djokovic și Daniil Medvedev se vor întâlni pentru a 14-a oară vineri, într-o confruntare care are toate premisele unui meci de succes, având în vedere forma lor.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Anca Țurcașiu iubește din nou, la patru ani de la divorț

Anca Țurcașiu, la patru ani după divorțul de Cristian Georgescu, și-a găsit din nou fericirea și nu s-a sfiit să o împărtășească publicului. Anca Țurcașiu...

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

VIDEO Bărbat prins de un mal de pământ în timp ce lucra la o rețea de canalizare. A fost salvat de pompieri

Un bărbat de 55 de ani, care lucra la introducerea rețelei de canalizare în comuna Stoina, din județul Gorj, a fost surprins de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă