13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportTariceanu: "Bai, Mircea, ai incredere in asta?"

Tariceanu: „Bai, Mircea, ai incredere in asta?”

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a reprosat liderului PSD Mircea Geoana, intr-o discutie telefonica avuta joi, ca are incredere in presedintele Traian Basescu si l-a avertizat ca va fi pacalit de acesta daca accepta o intelegere cu seful statului, au declarat pentru MEDIAFAX surse parlamentare.
"Bai, Mircea, ai incredere in asta ? (presedintele Basescu – n.r.)", i-a spus Tariceanu lui Geoana, pe un ton nervos, conform surselor citate.
Liderul PNL l-a avertizat pe Mircea Geoana ca Basescu o sa i-o "faca".
Pe tot parcursul discutiei, care a durat doar cateva minute, Tariceanu a fost foarte suparat, avand momente in care a tipat la telefon, mai afirma sursele citate de Mediafax.
PNL si PSD ar fi urmat sa se intalneasca, joi dupa-amiaza, la Vila Lac1, insa social-democratii nu au mai venit la discutii, nemultumiti ca premierul a anuntat inainte ca intalnirea sa aiba loc ca liberalii nu au nimic de oferit.
Surse oficiale au declarat agentiei MEDIAFAX ca presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a telefonat liderului PNL, Calin Popescu Tariceanu, cand acesta se afla la Vila Lac 1, pentru a-i spune ca social-democratii sunt nemultumiti de declaratiile facute joi de premier si nu mai vin la intalnire. Conform surselor citate, Geoana i-a spus lui Tariceanu ca social-democratii sunt nemultumiti de faptul ca liderul PNL a declarat inainte ca intalnirea sa aiba loc ca liberalii nu au nimic de oferit social-democratilor si nu sunt dispusi sa faca "compromisuri" cu PSD. Mircea Geoana i-a transmis liderului PNL ca aceste declaratii i-au iritat pe social-democrati si ca, de aceea, nu mai vin la intalnirea programata la Vila Lac 1 si ca se mai gandesc daca vor mai avea vreo discutie cu liberalii, au precizat aceleasi surse.

Cele mai citite

Washingtonul are semnale că Teheranul pregătește „ceva serios” la adresa Israelului

„Nu atacați, pentru că, de data asta, Israelul nu va mai riposta simbolic, ca în aprilie”. Este avertismentul adresat de Washington regimului ayatollahului de...

Mihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja a pierdut primul meci în calitate de antrenor principal al echipei daneze Vejle, scor 1-2 împotriva lui FC Copenhaga, după ce formația...

Ratele la creditele în lei vor crește din octombrie, pe fondul majorării IRCC

Ratele la creditele în lei contractate după 2019 vor înregistra o creștere începând din luna octombrie, ca urmare a majorării Indicelui de Referință pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă