Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Sport Pictures

Sumă colosală pe care Astra și Budescu trebuie să o achite clubului Al-Shabab

Clubul de fotbal Al-Shabab a anunțat că a obținut de la FIFA câștig de cauză în litigiul cu Astra Giurgiu și Constantin Budescu.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 15:11

Al-Shabab, club de fotbal la care a jucat fotbalistul Constantin Budescu în perioada 2018 – 2019, susține că FIFA obligă clubul Astra Giurgiu și pe jucător să achite în termen de 45 zile suma de 723.000 dolari.

Clubul saudit a solicitat aceste despăgubiri după ce în vara anului 2019 Constantin Budescu a părăsit fără acordul clubului cantonamentul pe care echipa Al-Shabab îl efectua în Germania și și-a reziliat unilateral contractul pentru a se întoarce la Astra Giurgiu.

Citește totul despre:

#astra #budescu

Comentarii