21.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialWimbledon: Maria ศ˜arapova recidiveazฤƒ. Acuzatฤƒ de lipsฤƒ de fair-play รฎn sferturile de...

Wimbledon: Maria ศ˜arapova recidiveazฤƒ. Acuzatฤƒ de lipsฤƒ de fair-play รฎn sferturile de finalฤƒ

Maria Șarapova, cap de serie numărul 4, a fost din nou în centrul criticilor după ce ar fi dat dovadă de lipsă de fair-play, în sferturile de finală de la Wimbledon, în fața americancei Coco Vandeweghe.

Coco Vandeweghe, 47 WTA, în vârstă de 23 de ani, a acuzat-o pe rusoaică de faptul că i-ar fi distras atenția în mod intenționat în timp ce ea își făcea serviciul. Șarapova s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7(3/7), 6-2, după nu mai puțin de două ore și 45 de minute, însă și de această dată victoria rusoaicei a fost contestată de adversară.

Mai exact, Vandeweghe a spus că Șarapova se mișca intenționat chiar în momentul în care ea se pregătea să servească. De regulă sportivii rămân într-un singur loc în momentul în care adversarul servește, ceea ce nu s-a întâmplat și de această dată, rusoaica deplasându-se în majoritatea cazurilor în care Vandeweghe urma să servească pe serviciul al doilea, o minge extrem de dificilă pentru cel care se află la serviciu. Astfel americanca a comis duble greșeli sau a trimis mingea mult prea slab.

Americanca a avut și un moment în care și-a pierdut cumpătul și i-a spus arbitrului de scaun, conform presei americane, că dacă nu o avertizează pe Șarapova sau dacă „îi este frică de rusoaică” poate să facă ea acest lucru. Cu toate acestea arbitrul nu a atenționat-o niciodat pe rusoaică.

Maria Şarapova este cunoscută pentru faptul că ajunge de multe ori să-și aducă la disperare adversarele prin comportamentul său. Cel mai adesea ea își ea pauze foarte lungi între puncte, atunci când se află la serviciu, și astfel trage de timp. Rusoaica a procedat la fel și în meciul cu Irina Begu, din a treia rundă a turneului de la Wimbledon.

Șarapova urmează să o întâlnească, în semifinale, pe americanca Serena Williams, liderul mondial, la 11 ani distanță după ce rusoaica ridica deasupra capului trofeul de la Wimbledon, la vârstă de numai 17 ani.

Citește și Semifinale Wimbledon: Duel de cinci stele între Williams și Șarapova. Cele două ajung la borna 20

 

 

Cele mai citite

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Maศ™inฤƒ lovitฤƒ de tren รฎn Argeศ™. ศ˜oferul a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ

Un bฤƒrbat de 51 de ani a fost implicat รฎntr-un accident grav รฎntr-o comunฤƒ din judeศ›ul Argeศ™, dupฤƒ ce maศ™ina sa a fost lovitฤƒ...

Diana ลžoลŸoacฤƒ ลŸi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenลฃiale la BEC

PreลŸedintele Autoritฤƒลฃii Electorale Permanente, Toni Greblฤƒ, membru al Biroului Electoral Central, a declarat cฤƒ Diana ลžoลŸoacฤƒ ลŸi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenลฃiale,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ