11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSabău: "O să lucrez în continuare cu Simona Halep." Românca menține suspansul

Sabău: “O să lucrez în continuare cu Simona Halep.” Românca menține suspansul

Simona Halep încă nu a anunțat care va fi antrenorul său în anul 2016, însă Răzvan Sabău, cel care o pregătește începând din vară, spune că el o va antrena pe româncă și în sezonul viitor.

“O sa lucrez in continuare cu Simona Halep”, a declarat Razvan Sabau, conform Ziare.com. Cu toate acestea Simona Halep încă nu a confirmat dacă va continua sau nu cu Sabău anul viitor. Românca a declarat, duminică, la revenirea în România, pe Aeroportul Herni Coandă, că va anunța în decursul acestei săptămâni numele viitorului antrenor.

Citește și Clasament WTA: Chris Evert, lider mondial. Ierarhia tenisului feminin a împlinit 40 de ani

Răzvan Sabău, 38 ani, a început colaborarea cu Halep în această vară, după ce a încetat colaborarea cu Patricia Maria Țig (21 ani) iar Simona a renunțat la Victor Ioniță. 

Simona Halep a colaborat la turneele importante din acest an cu Darren Cahill, în special la Turneul Campioanelor, de la Singapore, acolo unde a fost eliminată în faza grupelor, din postura de principală favorită. Cu toate că s-a vorbit despre posibilitatea ca australianul să o antrenze pe româncă full-time, românca nu a confirmat acest lucru. Mai mult, Cahill a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care a lăsat de înțeles că a încheiat colaborarea cu Halep.

“Mulţumesc pentru că mi-ai dat ocazia să petrec timp cu tine şi cu echipa ta în acest an, Simo. A fost o plăcere să lucrez cu tine. Multe mulţumiri celor de la Adidas, pentru că au făcut posibil acest lucru. Bucură-te de această pauză şi odihneşte-te”, a scris Cahill.

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă