Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CCA se muta la cinci stele in Turcia

Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a anuntat ca 111 arbitri din loturile A, B si C vor participa, in perioada 10-18 februarie, la un stagiu de pregatire centralizata in localitatea Kemer ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.02.2007 - 00:00
Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a anuntat ca 111 arbitri din loturile A, B si C vor participa, in perioada 10-18 februarie, la un stagiu de pregatire centralizata in localitatea Kemer din Antalya (Turcia).
Organizatorii au dorit ca stagiul sa fie destinat doar arbitrilor din primul esalon valoric, dar, in urma solicitarilor venite si de la cavalerii fluierului din loturile B si C, s-a decis ca si acestia din urma sa participe la pregatirea centralizata.
Primul examen pentru arbitri va fi sustinerea testului teoretic, ce va avea loc dupa incheierea formalitatilor de cazare, chiar in sala de conferinte a hotelului la care delegatia romana va fi cazata. Pregatirea fizica va fi efectuata sub indrumarea preparatorului delegatiei, Mircea Oaida, urmata de cursuri teoretice, la care va participa si unul dintre cei trei vicepresedinti ai Comisiei de Arbitri a UEFA, slovacul Jozef Marko, se precizeaza intr-un comunicat FRF, remis agentiei MEDIAFAX. Testarea fizica este prevazuta pentru ultima zi a stagiului de pregatire.
Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat, pentru site-ul oficial al FRF, ca toate asociatiile judetene de fotbal vor primi CD-uri realizate de UEFA, acestea urmand sa fie redistribuite arbitrilor din teritoriu. "Pentru prima oara, arbitrii si arbitrii asistenti se vor pregati fizic dupa un program unitar, sub conducerea unei persoane specializate, care a participat la cursuri in domeniu la UEFA. Vom avea in mijlocul nostru una dintre cele mai importante persoane din conducerea arbitrajului european, care va sustine nu mai putin de patru teme si avand CD-uri realizate de UEFA. Toate aceste CD-uri vor fi impartite tuturor asociatiilor judetene, care le vor retrimite arbitrilor din teritoriu", a spus Gheorghe.
Delegatia arbitrilor va pleca, sambata, la ora 10.00, de pe Aeroportul International "Henri Coanda", urmand sa fie cazata la hotelul "Limak Limra", un stabiliment de cinci stele.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...