17.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportSebastian Lăzăroiu, despre Victor Ponta: Are un discurs care musteşte de IMPOTENŢĂ

Sebastian Lăzăroiu, despre Victor Ponta: Are un discurs care musteşte de IMPOTENŢĂ

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu îl acuză pe premierul Victor Ponta că are un discurs care musteşte de impotenţă.

„Premierul României, Victor Ponta, vorbeşte la fiecare zece cuvinte despre regimul Traian Băsescu. El fiind la guvernare şi cu majoritate parlamentară. Probabil că prietenii lui, socialiştii europeni, se crucesc când aud un discurs care musteşte de impotenţă”, scrie Sebastian Lăzăroiu pe pagina personală de Facebook.

Amintim că judecătorii CCR au decis, marţi, că referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, din 29 iulie, nu este valid. Decizia CCR va fi citită, miercuri, în Parlamentul României.

Cele mai citite

Metoda folosită de o femeie pentru a scăpa de un violator

O femeie din Iași a reușit să scape din mâinile unui atacator de 21 de ani, care a pătruns în casa ei cu intenția...

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de...

Primăria Capitalei vrea să combată țânțarii cu dronele

Primăria Municipiului București a testat miercuri, 18, septembrie, în parcul Cișmigiu, o metodă modernă de combatere a larvelor de țânțari – cu ajutorul dronelor. „Avem...
Ultima oră
Pe aceeași temă