31.7 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSportSebastian Lăzăroiu: Când o ţară întreagă se uită gură căsca la telenovela...

Sebastian Lăzăroiu: Când o ţară întreagă se uită gură căsca la telenovela Oltchim, nu e normal ca ministrul SĂNĂTĂŢII să demisioneze?

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu corelează telenovela privatizării Oltchim, de la care nicio televiziune nu se dă înapoi s-o difuzeze, şi demisia ministrului Sănătăţii, Vasile Cepoi.

“Când o persoană fizică câştigă la licitaţie Oltchim, apoi merge la bancă să scoată sacii cu salarii şi o ţara întreagă se uită gură căsca să prindă momentul ieşirii din bancă nu e oare normal ca ministrul SĂNĂTĂŢII să demisioneze?”, scrie Sebastian Lăzăroiu pe pagina personală de Facebook.

Consilierul prezidenţial foloseşte ironia ca să sublinieze că e ceva în neregulă cu românii care nu au altceva mai bun de făcut decât să urmărească la televizor serialul privatizării Oltchim.

Cât despre jurnaliştii care au acoperit întregul scandal al privatizării Oltchim, Lăzăroiu spune că nu-i invidiază deloc: “Nu-i invidiez deloc pe jurnaliştii care filmează sacii cu banii poporului. La unele trusturi nu au mai fost plătiţi de câteva luni”.

Citeşte şi:

Vasile Cepoi a DEMISIONAT din funcţia de MINISTRU al Sănătăţii

Amintim că Vasile Cepoi a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii. Luni după-amiază, Vasile Cepoi i-a solicitat primului-ministru, Victor Ponta, eliberarea din funcţia de ministru al Sănătăţii, se precizează într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Secretarul de stat Raed Arafat preia prerogativele ministeriale.

Cele mai citite

Românii caută cu disperare revanșa pentru umilințele trăite

Timp de cel puțin trei zile, românii au luat în stăpânire sleitele spirite ale burgurilor germane: München, Köln și Frankfurt. Adunați de peste mări și țări, veniți...

Modificări la RO e-TVA. Amenzile se vor aplica de la 1 ianuarie 2025

În urma reacțiilor din partea mediului de afaceri, dar și a contabililor și experților fiscali, Ministerul Finanțelor modifică OUG 70/2024. Astfel, RO e-TVA va fi amânat...

VIDEO. Boloș despre încasările din TVA, în acest an

România are prevăzut să colecteze la bugetul de stat peste 120 de miliarde de lei din TVA , a declarat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş,...
Ultima oră
Pe aceeași temă