8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportSăptămâna „Steaua-Dinamo“

Săptămâna „Steaua-Dinamo“

Eterna rivalitate între cele două cluburi-pilon de valoare pentru sportul românesc se va derula, pe parcursul acestei perioade, în patru episoade distincte.

Primul act a avut loc miercuri, 14 noiembrie, cu începere de la ora 21.00, la Sala „Concordia“ din Chiajna, când s-au confruntat echipele masculine de handbal, într-o reeditare a finalei de anul trecut. Duelul de pe semicercuri va fi televizat de TVR. Atât Steaua, cât și Dinamo sunt epuizate de intercalarea meciurilor din competițiile continentale la care iau parte.

 

Polo și baschet între cluburile departamentale

 Apoi vor intra în atenție echipele de polo, care au programată o etapă dublă, la Bazinul Ghencea, pe 16 noiembrie de la ora 20.00, respectiv jocul-revanșă, pe 17 noiembrie, de la ora 12.00. Aici se pare că meciurile vor fi fără istoric, în condițiile în care Steaua domină eșichierul intern al polo-ului, iar Dinamo are o echipă tânără, în formare.

Tot pe 17 noiembrie, de la ora 20.45, la Sala ”Mihai Viteazul”, are loc meciul de baschet masculin între cele două rivale, în direct la Digi Sport. Steaua are o echipă nouă, însă nici Dinamo nu mai are piesele de valoare de altădată, așa că rezultatul este imprevizibil.

 

Egal la fotbal

 În actualul campionat de Liga a IV-a, cele două echipe s-au întâlnit în Șoseaua „Ștefan cel Mare”, remizând, 1-1. A fost singurul gol primit de echipa stelistă de fotbal, dar au fost și singurele puncte
pierdute până acum. Derby-ul de la Liga I Dinamo-FCSB, 1-1 pe Arena Națională, are la bază aceeași veche rivalitate a cluburilor militare, însă reprezintă altceva. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă