FOTO: Prosport

Remiză în meciul răniților din play-out

Dinamo și Poli Iași au încheiat la egalitate un meci ce le-ar fi permis, în cazul unei victorii, să obțină o imensă gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2020 - 09:10

Dinamoviștii au început în forță meciul cu moldovenii și după zece minute se bucurau de avantaj pe tabela de marcaj. Sorescu a fost faultat în careu și tot el a transformat de la punctul cu var. Gazdele au forțat dar bara s-a opus unui al doilea gol ce le-ar fi securizat într-o mare măsură victoria.

Mircea Rednic, tehnicianul oaspeților, a făcut la pauză reglajele necesare și Poli Iași a reușit să echilibreze meciul printr-o posesie mai bună. Presiunea constantă pe adversari avea să le aducă în minutul 85 o lovitură de la 11 m acordată după un fault comis de Skovajsa la De Irondo. Experimentatul Andrei Cristea a egalat și meciul s-a încheiat cu un punct în fiecare tabără. Cu 21 puncte Dinamo rămâne pe locul 13, retrogradabil direct, iar Poli Iași, cu un punct mai mult, este pe locul de baraj pentru supraviețuirea în Liga Națională.

“Am arătat în continuare ca o echipă timorată. Ne apărăm dar avem probleme mari la construcţie. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. Trebuie să ducem lupta până la final. Din păcate am jucători care nu înţeleg că a început campionatul şi că trebuie să ne ajutăm. Avem foarte mulţi care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e mentală. Să se mai trezeazcă şi ei. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Mă îngrijorează jocul nostru. Nu reuşim nici să înscriem, nici să ţinem mingea, nici să construim.”, a spus, vizibil afectat, Adrian Mihalcea, antrenorul de la Dinamo.

Mircea Rednic, în schimb, era mai vesel chiar dacă și-ar fi dorit trei puncte și nu doar unul: “Am început prost jocul, după care noi am echilibrat. O posesie bună, păcat că nu am fost atenţi la ultima pasă. Mă bucur că repriza a doua am fost mult mai bine. Per ansamblu este un rezultat echitabil.”

Comentarii