Răzvan Lucescu dărâmă recorduri la PAOK

Răzvan Lucescu a avut nevoie de numai 69 de meciuri ca antrenor al formaţiei PAOK Salonic pentru a înregistra 50 de victorii, o performanţă unică în istoria clubului grec.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 18.12.2018 - 18:49

Lucescu a atins această bornă de victorii, luni, când PAOK Salonic a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Levadiakos, în etapa a XIV-a a campionatului Greciei.

Potrivit site-ului oficial al clubului din Salonic, Lucescu l-a depăşit pe tehnicianul englez Les Shannon, care la începutul anilor 70 reuşea 50 de victorii în 72 de partide.

Alţi patru antrenori au atins 50 de victorii, dar din mai multe meciuri pe banca echipei: Angelos Anastasiadis, în 75 de partide, Dusan Bajevici, în 84 de meciuri, Gyla Lorant, în 85 de partide şi Fernando Santos, în 86, scrie News.ro.

Răzvan Lucescu este antrenorul echipei PAOK din august 2017. În acest moment, formaţia pe care o pregăteşte este lider detaşat în clasamentul campionatului, fără niciun eşec în actuala ediţie, cu 38 de puncte şi cu un avans de opt puncte faţă de echipa de pe locul doi, Olympiacos Pireu.

 

Comentarii