Război franco-german în ediția pandemică Champions League

Olympique Lyon s-a calificat în semifinala competiției regină a fotbalului european inter-cluburi după un meci cu final de infarct pentru fanii Manchester City.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

16.08.2020 - 09:37

Olympique Lyon a învins cu 3 - 1 pe Manchester City și merge mai departe în Champions League într-o semifinală ce va avea loc miercuri și în care își dispută locul în finala competiției împotriva formației Bayern Munchen.

Francezii au dat peste cap calculele hârtiei și au deschis scorul în minutul 24 prin Cornet. Manchester City a egalat în minutul 69, gol De Bruyne, dar Olympique Lyon a trecut în avantaj zece minute mai târziu, după golul reușit de Dembele.

Cu cinci minute înainte de final Sterling a ratat incredibil cu poarta goală și a dat cu piciorul unui rezultat de egalitate iar pe contraatac Dembele a securizat victoria și calificarea în finală.

În cealaltă semifinală, programată marți, se vor întâlni echipele RB Leipzig, surpriza Champions League, și PSG, fiind pentru prima dată în istoria competiției când în semifinale sunt calificate două echipe din Franța și două din Germania.

Comentarii