20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSportRaliuEmanuel Gyenes, locul 32 รฎn etapa a treia a Raliului Dakar, la...

Emanuel Gyenes, locul 32 รฎn etapa a treia a Raliului Dakar, la clasa moto

Romรขnul Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 32, รฎn etapa a treia a Raliului Dakar, la clasa moto, cรขศ™tigatฤƒ de chilianul Pablo Quintanilla.

Component al echipei Honda, Pablo Quintanilla a fost รฎnregistrat cu timpul de 4 h 37 min 42 sec pe cei 438 km cronometraลฃi ai acestei etape dintre Al-Duwadimi ลŸi Al-Salamiya. El l-a devansat cu 1 min 38 sec pe spaniolul Joan Barreda (KTM), ocupantul locului secund. Pe poziลฃia a treia, la 1 min 46 sec, s-a clasat argentinianul Kevin Benavides (KTM), campionul en titre din Raliul Dakar.

Romรขnul Emanuel Gyenes (KTM) a รฎncheiat etapa pe locul 32, la 31 min 37 sec de รฎnvingฤƒtor, fiind รฎnvingฤƒtor la categoria Original by Motul (fฤƒrฤƒ asistenลฃฤƒ tehnicฤƒ).

รŽn clasamentul general continuฤƒ sฤƒ conducฤƒ botswanezul Ross Branch (Hero Motosports Team Rally), cu un avans de 4 min 11 sec faลฃฤƒ de chilianul Nacho Cornejo ลŸi de 5 min 08 sec faลฃฤƒ de americanul Ricky Brabec, ambii componenลฃi ai echipei Honda.

Gyenes a urcat pe locul 32, fiind la 01 h 58 min 25 sec lider.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Pฤƒdurea din jurul staศ›iunii Bฤƒile Olฤƒneศ™ti a fost din nou cuprinsฤƒ de incendiu

Pompierii militari au fost solicitaลฃi, joi, sฤƒ intervinฤƒ la un nou incendiu izbucnit รฎn pฤƒdurea din jurul staลฃiunii Bฤƒile OlฤƒneลŸti, au informat reprezentanลฃii Inspectoratului...

Un elicopter SMURD a intervenit pentru a salva viaศ›a unui ศ™ofer de pe Transfฤƒgฤƒrฤƒศ™an

Unย elicopter SMURDย a fost solicitat sฤƒ recupereze o persoanฤƒ inconลŸtientฤƒ peย TransfฤƒgฤƒrฤƒลŸan, zona Cota 2000, anunลฃฤƒ ISU ArgeลŸ. Un bฤƒrbat de 65 ani aflat la volan pe...

Mihai Bobonete a devenit viral! Ce comentariu a lฤƒsat la postarea Mฤƒdฤƒlinei Ghenea

Mihai Bobonete, cunoscut pentru umorul sฤƒu savuros, a revenit cu o nouฤƒ replicฤƒ plinฤƒ de ironie ศ™i umor la o postare a Mฤƒdฤƒlinei Ghenea. ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ