21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSportPonta: Rogozin şi Băsescu au avut un schimb de replici pe teme...

Ponta: Rogozin şi Băsescu au avut un schimb de replici pe teme alcoolice

Premierul Victor Ponta a declarat cu privire la războiul declarațiilor din ultimele zile între oficiali ruși și români, că a fost doar un schimb de replici pe teme alcoolice între președintele Traian Băsescu și vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

"Eu nu am avut niciun schimb de replici cu Rogozin, a avut Băsescu şi nu a fost un schimb oficial, a fost un schimb pe teme alcoolice", a spus Ponta. Prin urmare, premierul nu a discutat cu secretarul general al NATO, aflat la Bucureşti, despre acest schimb de replici.

Războiul declarațiilor a început, sâmbătă, când vicepremierul rus a postat, pe Twitter, un mesaj în care își exprima revolta față de decizia România de a închide, la cererea Statelor Unite, spațiul aerian pentru avioanele diplomaților ruși și avertiza autoritățile române că data viitoare va zbura deasupra țării noastre la bordul unui bombardier.

Președintele Traian Băsescu a comentat aceste declarații, spunând că vicepremierul rus a consumat, probabil, mai multe sticle de vodcă înainte a scrie pe Twitter. „La astfel de declaraţii eu nu pot avea decât o singură reacţie. Trebuie să aflăm câtă vodcă a consumat Rogozin înainte să facă aceste declaraţii. E o declaraţie lipsită total de respect faţă de un alt stat”, a comentat Traian Băsescu.

Astăzi,  Dmitri Rogozin a postat, un nou mesaj pe rețeaua Twitter în care se întreabă câte pahare a băut Traian Băsescu "înainte de a închide spaţiul aerian" al României pentru avioanelor oficialilor din Rusia.

Cele mai citite

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiță, renumitul medic, într-o ceremonie elegantă desfășurată la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

TRAGEDIE: O tânără de 27 de ani și părinții ei au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița

O tânără și părinții ei au fost găsiți morți, sâmbătă seară, în apartamentul lor din Bistrița, în urma unui apel la 112 care anunța...

Marcel Ciolacu atacă Curtea Constituțională a României în cazul Șoșoacă

În urma unui val critic la adresa Curții Constituționale a României cu privire la respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu, președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă