18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSportPonta: Joi prezint "starea naลฃiunii" - ce datorii avem ลŸi ce putem...

Ponta: Joi prezint „starea naลฃiunii” – ce datorii avem ลŸi ce putem face

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, cฤƒ joi va prezenta „starea naลฃiunii”, respectiv situaลฃia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 ลŸi proiectele care se vor putea duce la îndeplinire în urmฤƒtorii patru ani, în baza alocฤƒrilor bugetare multianuale, potrivit Mediafax.

„Joi mi-am programat sฤƒ am o întâlnire cu media ลŸi prin intermediul media sฤƒ prezint nu bugetul de stat, pentru cฤƒ pentru publicul larg sฤƒ mฤƒ apuc sฤƒ prezint capitole de buget nu cred cฤƒ e soluลฃia bunฤƒ, ci mai degrabฤƒ sฤƒ prezint starea naลฃiunii, sฤƒ arฤƒt ce datorii avem din trecut, fฤƒrฤƒ sฤƒ încep sฤƒ spun de vechea moลŸtenire, pur si simplu sฤƒ prezint realitatea, sฤƒ arฤƒt ce lucruri putem sฤƒ facem în actualul buget ลŸi ce alte lucruri nu putem sฤƒ facem altfel. Va fi prezentare de care eu nu ลฃin minte sฤƒ se fi fฤƒcut în ultimii ani”, a spus Ponta.

El a precizat cฤƒ prezentarea sa va avea o perspectivฤƒ de patru ani. „Voi arฤƒta: ฤƒstia sunt bani, asta trebuie sฤƒ facem, astea sun lucrurile pe care putem sฤƒ le facem. Va fi o prezentare cu o perspectivฤƒ de patru ani, totuลŸi, ce bani sunt în 2013, dar care sunt proiectele pe care le începem în 2013 ลŸi putem sฤƒ le terminฤƒm în funcลฃie de alocฤƒrile multianuale”, a spus Ponta.

PreลŸedintele PSD a arฤƒtat cฤƒ sperฤƒ ca pânฤƒ joi miniลŸtrii Daniel Chiลฃoiu ลŸi Liviu Voinea sฤƒ termine detaliile.

Ponta a mai spus, rฤƒspunzând unei întrebฤƒri, cฤƒ proiectul de buget nu a fost secretizat, ci doar memorandumului ministrului Liviu Voinea privind strategia de discuลฃii cu FMI.

„Bugetul nu a fost niciodatฤƒ secretizat, el se trimite la parlamentarilor, se pune se site. Singurul lucru trecut pe lista de confidenลฃial la care au participat doar miniลŸtrii, fฤƒrฤƒ consilieri ลŸi experลฃi, a fost memorandumul lui Liviu Voinea legat de strategia de discuลฃii cu FMI”, a spus Ponta.

Cele mai citite

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ